#Bogbloggertræf 2014 #2: Stil spørgsmål til Christina Bonde

#Bogbloggertræf #2 - Stil spørgsmål til Christina BondeNattens sanger dukker op alle steder i øjeblikket – særligt i bogblogger kongerigerne. Chrstina Bonde har gjort stort brug af bogblogsene til markedsføringen af hendes bøger. Så vi tænkte, det kunne være interessant at høre, om det virker. Vi har derfor inviteret hende til bogbloggertræffet, hvor hun vil holde et lille oplæg, der primært vil fokusere på blogger/forfatter forholdet. Der vil bl.a. blive svaret på spørgsmål som: “Hvordan udvælger du, hvilke bloggere, du vil skrive til?” og “Hvordan finder du os?” Vi håber altså kort sagt på, at finde ud af hvad det er, forfatterne kigger efter og ser, når de kigger på vores blog.

Så vi vil nu give jer ordet til at spørge løs – alt det I kan eller har lyst til. Du behøver ikke at deltage i bogbloggertræffet for at stille spørgsmål, og du kan spørge om alt mellem himmel og jord, da vi så vidt muligt forsøger at få alle svarene fra Christina Bonde og bringe dem på vores blogs efter træffet. De blogger/forfatter relevante spørgsmål kommer selvfølgelig også med til selve træffet.

Som en ekstra bonus, til dem der skal med til bogbloggertræf, trækker vi lod blandt alle jeres spørgsmål på tværs af vores fire blogs. Hvert spørgsmål gælder som et lod. Vinderen får HELE Nattens Sanger-trilogien af Christina Bonde. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så kan du nå det endnu, da vi først trækker en vinder og lukker ned for spørgsmål d. 13/9-14 kl. 12.

Med eventyrlige hilsner
Irene, Karin, Rikke og Simone.

Missede du indlægget med indbydelsen til bogbloggertræffet? Find det her.

3 thoughts on “#Bogbloggertræf 2014 #2: Stil spørgsmål til Christina Bonde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *