Back to reality

Jeg synes virkelig at virkeligheden slår hårdt i øjeblikket. Lange skoledage, lektier (som dog ikke engang er så slemme i øjeblikket) og en efterhånden desperat mangel på søvn. Jeg har en periode i øjeblikket, hvor jeg, uanset hvor træt jeg er, virkelig ikke kan falde i søvn. Hvilket selvfølgelig medfører, at mine dage (og ikke mindst skolen) føles ekstra lange, og derfor også er endnu sværere at kommer igennem. Samtidig så synes jeg, at min læselyst falder i takt med min træthed. Dette resultere så i, at jeg virkelig ikke kan tage mig sammen til at læse – endda på trods af, at jeg er igang med at læse en bog, som jeg har ventet på længe.

Samtidig står bloggen også ret stille, da jeg ikke har nogle bøger, at skrive anmeldelser af. Dog overvejer jeg, at få skrevet nogle anmeldelser af bøger, som jeg har læst for noget tid siden. Det store spørgsmål er bare, om jeg rent faktisk kan huske disse bøger godt nok til, at kunne lave en nogenlunde/god anmeldelse af dem. Ellers må jeg bare håbe på, at min læselyst snart vender tilbage. Ellers ved jeg i hvert fald hvad min vinterferie skal gå med – der kommer så meget læsning på programmet! Jeg vil i hvert fald bare snart igang igen.

Håber at I har det godt, og at Jeres læselyst er lidt større end min.

4 thoughts on “Back to reality

  1. Jeg kender godt de perioder hvor alt virker ekstra hårdt i hverdagen, og hvor læselysten daler af samme grund. Håber snart du får læselysten igen og beriger os læsere med lidt anmeldelser. 😉

  2. Fandt lige din blog gennem Emmoemmo’s konkurrence. Fedt med en bog-blog! Jeg glæder mig til at følge med.
    Jeg synes tit jeg mangler inspiration til bøger, dog har jeg lige købt tre, men ellers er jeg ikke så god til det. Og så skrev du at film skal købes – det er jeg helt enig i!
    Håber du også vil kigge forbi min blog, og måske følge mig 🙂

  3. Nu er læselysten efterhånden ved at have genfundet sig, og der er igen påbegyndt på ‘den længe ventede bog’ 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *