Arnold Busck udvider byttebogsordning

Arnold Busck udvider deres byttebogskonceptI dag opdagede jeg en virkelig fed nyhed på Twitter, og jeg blive simpelthen nødt til at dele tippet med jer. Arnold Busck udvider deres byttebogsordning, hvor man kan bytte en af sine ‘gamle’ bøger med én ny fra de såkaldte byttebogsreoler. Dette betyder, at man fra d. 7/3 har mulighed for at benytte sig af ordningen i alle deres 30 butikker, og altså ikke længere kun i nogle få udvalgte. Noget jeg synes er virkelig fedt! Jeg glæder mig i hvert fald meget til at kunne benytte mig af det i min Arnold Busck i Aalborg midtby. Læs mere om ordningen her.

I forbindelse med at de udvider ordningen, skal de have samlet nogle flere brugte bøger sammen, så de kan blive fordelt blandt alle butikkerne, præcis ligesom de gjorde sidste år. Denne gang indsamler de bøger d. 1/3, og det betyder, at hvis man afleverer en gammel bog, så giver de 50% på en ny, man køber i samme omgang. Noget jeg helt sikkert skal benytte mig af! Den rabat er jo ret svær at sige nej til 😉

Jeg har allerede gjort mig et par tanker om, hvilken bog jeg skal købe med de 50%, og jeg tror allerede valget er faldet på Mumitrolden: De tre første romaner af Tove Jansson, så jeg endelig kan komme i gang med at få læst dem. Jeg er dog stadig lidt i tvivl, og vil jo også gerne have en form for backup, hvis bogen ikke er i butikken. Så nu må vi se, hvad jeg ender op med.

Glæder I jer også over udvidelsen af ordningen, og hvilken bog tænker I at købe med 50%, hvis I da vælger at benytte jer af tilbuddet?

12 thoughts on “Arnold Busck udvider byttebogsordning

 1. Det er uden tvivl dagens suverænt bedste nyhed! Jeg elsker virkelig konceptet, så jeg hujer højlydt over, at jeg nu også kan komme til at udnytte det her i Odense. Og jeg skal da helt sikkert også have lagt mig en slagplan for 1/3. What to give? What to buy?! 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg er også virkelig stor fan af konceptet, og glæder mig også meget til at kunne komme til at udnytte det (ordentligt) i Aalborg. Tidligere har vi nemlig kun haft det i den Arnold Busck, som jeg ikke så ofte handler i, da den ligger lidt uden for byen. Jeg har derfor kun benyttet det, når jeg har været på ferie hos mine forældre i Svendborg 🙂

   Jeg har heldigvis lige ryddet ud i mine bøger, men ikke fået dem væk endnu, så jeg har massere at tage af. Men ja, ellers ville jeg også skulle i gang med den helt store slagplan; jeg har dog allerede besluttet mig for, hvad jeg skal købe, og lavet en backup-plan i tilfælde af, de ikke har det 😉

 2. Ej hvor skønt, de har nemlig ikke haft det før her i Kolding, så det bliver da spændende! 😀

 3. Jeg synes det er mega fedt :). Jeg regner også med, at jeg skal ned og give en bog og få 50% :). Ved dog ikke helt hvilken en jeg vil vælge endnu :).

 4. Tusinde tak for tippet, det var nemlig gennem din side at jeg så denne skønne “aftale” som jeg selvfølgelig skulle gøre brug af. Så gamle bøger blev fundet frem og jeg endte med at købe “Byen brænder”, af Garth Risk Hallberg og glæder mig til at læse den.
  Håber du fik fat i noget godt?

  1. Det var så lidt. Jeg er glad for, du kunne bruge det 🙂 Fedt du kom hjem med “Byen brænder”, den overvejede jeg også selv. Jeg endte dog ud med en fin illustreret udgave af “Vinden i piletræerne”, da min kæreste virkelig gerne ville eje den, og jeg må indrømme, jeg aldrig har fået den læst 🙂

   1. Åhhh den er også rigtig rigtig fin, og nogle bøger er altså så fine at man bare må eje dem :). Og det var måske en bog jeg skulle læse sammen med mine unger, er sikker på at vi alle ville få noget ud af den…….Smid lige en anmeldelse når du får den læst 🙂

    1. Ja, det er den nemlig, og du har helt ret 🙂 Jeg skal prøve at se, om jeg kan anmelde den, når jeg har læst den – jeg er nemlig ikke altid så god til at anmelde børnebøger. Men jeg vil da gøre et forsøg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *