A-Z Bookish Tag #1: A-N Edition

Jeg faldt over dette tag hos booktuberen Cozyteareads (se hendes video her) for et par dage siden, og syntes med det samme, det var nogle rigtig gode blandede spørgsmål relateret til litteratur og læsning. Så her er min besvarelse af de forskellige spørgsmål i tagget – denne er dog kun A-N, da det ellers ville fylde for meget, men O-Z kommer i næste uge.

(A) Author you’ve read the most books from
Hm, her er jeg faktisk lidt usikker. Men efter lidt overvejelse, er jeg rimelig sikker på, det er Dennis Jürgensen. Jeg har i hvert fald læst et godt stykke over 10 bøger af ham.

(B) Best Sequel Ever
Den første jeg lige kommer i tanke om er Tavshedens mørke af Maria Kjær-Madsen. Jeg kunne godt lide den første bog i serien, men denne elskede jeg virkelig hele vejen igennem.

(C) Currently Reading
I øjeblikket læser jeg en del bøger on-off, men den jeg læser aktivt er En engel hænger alene i skoven af Samuel Bjørk.

(D) Drink of Choice While Reading
Enten danskvand eller te. Det varierer en smule efter tiden på døgnet.

(E) E-reader or Physical Book?
Helst fysiske bøger  – selvom e-bøger er vokset ret meget på mig på det sidste. Desuden drømmer jeg ret meget om en Kindle i øjeblikket, men jeg tror alligevel aldrig, jeg vil stoppe med at købe fysiske bøger.

(F) Fictional Character You Probably Would Have Actually Dated In High School
Denne, synes jeg også, er rimelig svær. Faktisk kan jeg ikke sådan lige komme på en, selvom der helt sikkert er ret mange, jeg kan vælge imellem.

(G) Glad You Gave This Book A Chance
Én af dem er helt sikkert S.E.C.R.E.T. af L. Marie Adeline, da den åbnede den erotiske genre for mig. En genre som jeg er blevet ret vild med, når min læsning bare skal være afslappende.

(H) Hidden Gem Book
Susannes dagbog til Nicholas af James Patterson. Måske ikke helt så ukendt i det store hele, men jeg kender vidst kun én, som har læst den.

(I) Important Moment in your Reading Life
Det må helt sikkert være da jeg begyndte at bruge Goodreads. Det er så rart at have et (ordentligt) sted, hvor jeg kan holde styr på min læsning!

(J) Just Finished
Den sidste bog jeg læste færdig var Amy & Roger’s epic detour af Morgan Matson. En virkelig anbefalelsesværdig sommerbog!

(K) Kinds of Books You Won’t Read
Hm, jeg tror faktisk ikke, jeg har noget, jeg absolut ikke vil læse, idet min smag er rimelig bred.

(L) Longest Book You’ve Read
Jeg tror det må være Harry Potter og Fønixordenen af J.K. Rowling, der er på lidt over 900 sider.

(M) Major book hangover because of
Dem synes jeg, jeg har haft en del af, men den værste var nok, da jeg færdiglæste Harry Potter-serien af J.K. Rowling for første gang. Jeg havde i hvert fald ikke rigtig lyst til andet, end bare at starte direkte forfra på serien.

(N) Number of Bookcases You Own
I princippet ejer jeg fire bogreoler, hvor der står bøger på, men jeg har pt. kun to ‘rigtige’ bogreoler (reoler kun med bøger på).

Læs videre i næste uge, hvor jeg besvarer O-Z.

2 thoughts on “A-Z Bookish Tag #1: A-N Edition

    1. Sådan har jeg det også. Det er simpelthen så hyggeligt – både se/læse folks svar, men også selv at svare 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *