30 days blog challenge

Jeg har misset de to sidste dage i blog challengen, da jeg ikke rigtig følte, jeg havde overskud til at lave indlægsne. Desuden har jeg været ret blank med, hvad jeg har skulle skrive. De kommer dog kort herunder, hvor dagens challenge også kan ses.

Dag 21: Dit bedste minde fra sidste år
Jeg har tænkt rigtig meget over denne, men jeg har ikke rigtig kunne finde ud af, hvad det var. Dog må jeg sige, at min 18 års fødselsdag var en rigtig hyggelig dag, som jeg altid vil huske tilbage på med et smil.

Dag 22: Dine 5 yndlingstasker
Som tidligere nævnt har jeg ikke rigtig en taske – altså udover min skoletaske og min computertaske. Derfor er det ret svært for mig at udvælge 5 yndlingstasker. Samtidig går jeg bare ikke så meget op i tasker, da der er så mange andre ting, som jeg hellere vil have.

Dag 23: Nævn de 3 seneste ferier du har været på
Marie har været så venlig at rette denne challenge til kun at være 3 ferier istedet for 10, hvilket jeg er virkelig glad for, for min hukommelse er ikke den bedste 😉
Mine sidste tre ferier er gået til henholdsvis Bruxelles og Strasbourg og Sverige.

Turen til Bruxelles og Strasbourg var egentlig i studietur, men jeg har alligevel valgt at tage den med. Jeg var afsted med mit samfundsfagshold, hvilket betød at turen selvfølgelig bestod meget af besøg i forskellige institutioner og i det hele taget omhandlede EU. Det var dog en virkelig hyggelig tur, hvor jeg nød at være sammen med nogen af mine gode venner og opleve Bruxelles. Strasbourg var vi desværre kun i et par timer, da vi egentlig kun var der, for at se Parlamentet, se en afstemning og møde Morten Messerschmidt og Christel Schaldemose.

Turene til Sverige har været campingturer sammen med mine forældre og søster. Desuden var min kæreste med på den sidste ferie, vi var på. Min mor kommer fra Sverige (har dog danske forældre), så siden vi var små, har det været en tradition, at vi hvert år tager på camping rundt i Sverige. Vi planlægger oftest ikke rigtig noget på forhånd, men tager det lidt hen af vejen. Når vi bliver trætte af at være et sted, pakker vi altså bare teltet ned, og kører et nyt sted hen. Jeg elsker de ferier, da vi virkelig får hygget os og slappet en masse af, men samtidig får vi også set og oplevet en hel massen.

2 thoughts on “30 days blog challenge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *