Velkommen til!

Hej og velkommen til Boghjørnet.

Jeg er en pige på 17 år, som virkelig elsker bøger. Jeg elsker at bruge timer på, at drømme mig væk fra det til tider kedelige liv, og istedet hoppe ind i bøgernes univers. I bøgernes univers er der ikke alle de praktiske gøremål såsom oprydning, rengøring og lektier at tænke på. Her kan man tage en tiltrængt pause væk fra hverdagens stress og jag.

Da jeg elsker bøger så meget, har jeg valgt at oprette denne blog. Bloggen vil komme til at bestå af en masse anmeldelser, af alle de gode (og mindre gode) bøger jeg læser. Samtidig vil den komme til at bestå af alle mulige forskellige bogrelaterede ting.

Håber I alle vil tage godt imod bloggen, og meget gerne give jeres besyv med i form af masser af kommentarer.

//Simone

4 thoughts on “Velkommen til!

  1. Hej Simone!

    Jeg faldt lige over din blog, og jeg synes, at jeg lige ville byde dig pænt velkommen til blogsphere. Er du dansk-og-engelsk læser eller læser du blot på dansk?

    I hvert fald vil jeg da se frem til at læse nogle boganmeldelser fra en ny blogger. 🙂 Welcome!

  2. Mange tak!

    Jeg må nok indrømme, jeg stort set kun læser på dansk. Jeg ville meget gerne læse mere på engelsk, men af en eller grund får jeg det bare ikke gjort. Jeg vil dog prøve at se, om det nye år ikke kan byde på noget engelsk. Men ja, der vil nok komme flest anmeldelse af bøger der er danske (eller i hvert fald læst på dansk).

    Håber du kommer til at kunne lide anmeldelserne. Jeg er i hvert fald stor fan af dine. De er altid så gode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *