Velkommen til Boghjoernet.dk

cropped-cropped-Header.jpgVelkommen her på mit nye domæne! 😀

I februar købte jeg efter lang tids overvejelse dette domæne. Jeg var rigtig glad for mig beslutning, men alligevel gik der længe, før jeg fik oprettet WordPress på det. Og da jeg endelig gjorde, viste det sig, at jeg ikke kunne importere den gamle blog grundet en fejl på siden og i nogle kommentarer. Det kæmpede jeg med længe, og havde egentlig opgivet, da min kæreste satte sig til at hjælpe mig. Der gik et par timer, og endelig kunne jeg importere filen! Herefter viste det sig så, at WordPress ikke var blevet installeret ordentligt, og der dermed var fejl rigtig mange steder på siden. Dette fik jeg dog løst ved at slette siden, og installere det hele på ny. Så nu burde alt fungere ordentligt.

Der røg dog desværre et par indlæg + kommentarer i blogflytningen, men indlæggene er oprettet igen, og kommentarerne vil jeg glæde mig over, engang har været der.

Bloggen har skiftet header og baggrundsfarve i flytningen, men det er meningen at der efterhånden skal komme et nyt tema. Men det må blive engang efter eksamenstid. I mellemtiden vil jeg bare nyde, at alt det tekniske (burde) fungere, og jeg endelig kan byde velkommen i bloggens nye hjem.

I forbindelse med bloggens nye hjem, har den også fået et nyt Bloglovin’-link. Og jeg håber selvfølgelig på, at I alle har lyst til at gå ind og følge mig der. Der er link her og i sidemenuen. Derudover tænkte jeg, dette måtte være ved at være på tide, at bloggen fik en facebookside. Så det har den fået, og jeg vil også sætte stor pris på, hvis I vil give den et ‘like’ her.

Håber I kan lide det nye hjem (selvom det ikke er ændret det store), og at I vil følge lige så trofast med her som på det gamle domæne.

4 thoughts on “Velkommen til Boghjoernet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *