Turen går til Sverige

Lige nu er jeg på vej til Svendborg fra Lolland, hvor jeg den sidste uges tid har holdt ferie hos min svigermor. Jeg er på vej hjem til mine forældre, hvor jeg lige hurtig skal have pakket lidt om, og skiftet mine læste bøger ud med nogle ulæste, og herefter går turen mod Sverige!

Jeg ved endnu ikke helt, hvor turen præcis går hen ad i Sverige, da vi bare finder på noget, når vi er der. Vi skal nemlig på camping med telt, hvilket gør det så dejlig let at flytte lidt rundt. I en stor del af mit liv, har vi altid været på en årlig tur til Sverige, men de sidste to år har vi ikke været afsted, så det blive virkelig skønt at komme afsted i år.

Derudover bliver det skønt at få slappet en masse af med min familie og kæreste, set en masse forskellige spændende ting (forhåbentlig) og læst en del.

Selvom jeg befinder mig i Sverige, vil bloggen dog ikke stå helt stille. Jeg har nemlig planlagt lidt forskellige indlæg til jer. Jeg har dog nok ikke mulighed for at få net, mens jeg er afsted, så jeg kan desværre ikke svare på kommentarer. Men jeg håber I lægger en masse alligevel, som jeg selvfølgelig vil svare på, når jeg kommer hjem. Derudover ved jeg faktisk heller ikke helt, hvor længe vi er afsted, så måske løber jeg tør for forprogrammeret indlæg, men det overlever I jo nok 😉

6 thoughts on “Turen går til Sverige

 1. “skiftet mine læste bøger ud med nogle ulæste” Ahem, Kindle 😉 Du ved, du vil 😉

  God tur søde dig! 🙂

  1. Jeg vil virkelig gerne!! Det ville være så skønt, når jeg skal nogle steder – som f.eks. ned til mine forældre, hvor jeg altid er ved at smadre min skulder, fordi “Jeg kan da godt lige have plads til lidt flere bøger!” :b

   Mange tak 🙂

  1. Vi kom desværre ikke rigtig i nærheden af det, og der var nok heller ikke helt penge til det (jeg ville jo gerne have en masse med hjem derfra ;)).

   Mange tak! 🙂

  1. Vi tog først til Hamlstad, hvor vi var et par dage, hvorefter vi tog til Mariestad, hvor vi også blev et par dage (kan ikke lige huske præcis hvor mange). De sidste par dage boede vi på en campingplads i Röstånga, men en af dagene var vi på marked i Kivik. Nej, vi var i bil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *