The Social Media Book Tag

Igår faldt jeg over dette tag hos booktuberen Ariel Bissett (hendes video kan ses her), og synes det virkede rigtig fedt, så selvfølgelig blev jeg nødt til også at lave det. Så her kommer mine besvarelse af tagget.

Twitter: Your favourite shortest book.
Den første, jeg umiddelbart kommer til at tænke på, er Susannes dagbog til Nicholas af James Patterson. Jeg elsker virkelig den bog, og idet den kun er på 159 sider, må det i hvert fald være en af de korteste af mine yndlingsbøger.

Facebook: A book everyone pressured you into reading.
Der har faktisk været en del, men den bog som flest har presset mig til at læse, må nok være The Hunger Games af Susanne Collins. Jeg havde i hvert fald ikke så stor interesse i den, indtil flere og flere folk begyndte at anbefale mig den. Men nøj hvor er jeg glad for, at jeg fik den (og de to andre i trilogien) læst, for jeg var virkelig begejstret for den.

Tumblr: A book you read before it was cool.
Åh, den er svær. Jeg kan i hvert fald ikke sådan lige komme i tanke om en. Eller jeg læste vidst nok Krucifiks morderen af Chris Carter, før han sådan rigtig blev populær i Danmark – det må vel tælle?

Myspace: A book you don’t remember whether you liked or not.
Der er en del bøger, som jeg ikke rigtig kan huske, om jeg kunne lide eller ikke kunne lide; eller i hvert fald i hvor stor grad, jeg kunne lide dem. Men den første jeg lige kom i tanke om er Mine hemmeligheder af Sophie Kinsella. For det første kan jeg ikke rigtig huske bogens handling, og for det andet husker jeg slet ikke min mening om den. Jeg tror dog, det var en rimelig god læseoplevelse, men jeg er på ingen måder sikker.The Social Media Book Tag

Instagram: A book that was so beautiful that you had to instagram it.
Her er der ingen tvivl, det var nemlig kun for lidt over en måned siden. Her fandt jeg nemlig den fineste udgave af Harry Potter og De Vises Sten på svensk på et loppemarked. Helt sikkert et af de bedste loppefund længe! Mit instagrambillede af den kan ses her ved siden af.

Youtube: A book you wish would be turned into a movie.
Der er rigtig mange, men jeg har stort set lige læst Attachments af Rainbow Rowell, og hvor ville jeg gerne se den som film. Under min læsning havde jeg det nemlig virkelig som om, det var en film, jeg sad og så. Så jeg er sikker på, den ville fungerer fantastisk som en rigtig film – og specielt på triste vinteraftener.

Goodreads: A book you recommend to everyone.
I øjeblikket kan det vidst kun være Vores ø af Tracey Garvis Graves. Men den er altså også helt fantastisk, og jeg ville sådan ønske, at der var flere jeg kendte, der havde læst den. Jeg har nemlig sådan brug for at snakke om den, og dele min kærlighed til den!

2 thoughts on “The Social Media Book Tag

  1. Ariel Bissett er herlig! Hun er en af de 4 booktubere, som jeg følger! 😀

    Men det var herligt at du også ville lave tagget på din blog!

    1. Ja, det er hun virkelig. Hun laver virkelig altid sådan nogle gode gennemarbejdet videoer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *