Status på sommerferielæsningen #3

Min sommerferie er jo som sagt slut, og derfor må det være på tide at fortælle lidt om, hvad jeg nåede at læse i min ferie.

Jeg nåede desværre ikke alle bøger på min liste, hvilket jeg er lidt ærgerlig over, men jeg får dem jo nok læst på et tidspunkt alligevel. Dog nåede jeg at få læst i alt 15 bøger, som jo egentlig var mit mål, så det er jeg ret god tilfreds med, og faktisk også rimelig stolt over. Specielt fordi min ferie jo ikke kun har stået på læsning, men også en helt masse andre gode oplevelser.

Bøgerne, jeg havde udvalgt, kan ses på nedenstående liste. De bøger, jeg har nået at læse, er overstreget, og linker til min anmeldelse af den (hvis den er blevet udgivet – jeg vil dog opdatere dette indlæg hver gang, jeg har udgivet en af de manglende anmeldelser)

 • Amok af Richard Bachman (Stephen King)
 • Carrie af Stephen King
 • De overlevende af Anna Bridgwater
 • De ubudne af Liz Jensen
 • Delirium af Lauren Oliver
 • Døden i dine øjne 3 – i al evighed af Rachel Ward
 • Freddy & Monstrene 1 – Balladen om den forsvundne mumie  af Dennis Jürgensen
 • Holder du lige øje med mit diadem? af Julia Lahme
 • Luk øjnene af John Verdon
 • Lying Game 4 – Gemmeleg af Sara Shepard
 • Michael Laudrups tænder af Majse Njor og Camilla Stockmann
 • Protokollen af Michael Katz Krefeld
 • PS: Jeg elsker dig af Cecelia Ahern
 • Samme dag næste år af David Nicholls (nåede jeg halvejs igennem)
 • Sort sne falder af Michael Katz Krefeld (nåede jeg at få startet på)
 • Vi er nødt til at tale om Kevin af Lionel Shriver
 • Harry Potter og dødsregalierne af J.K. Rowling
 • Politi af Jo Nesbø
 • Pandæmonium af Lauren Oliver
 • Gnist af Maya Banks
 • Glød af Maya Banks

Jeg synes selv, det var nogle ret gode bøger, jeg havde fået udvalgt. Jeg var i hvert fald ret begejstret for største delen af dem, jeg fik læst. Så alt i alt har det været en god sommer med masser af skøn læsning 🙂

Hvad fik I læst i ferien, og kan I anbefale noget af det?

6 thoughts on “Status på sommerferielæsningen #3

 1. Skønt at du næsten nåede hele din liste igennem! Og 15 bøger er ret imponerende i sommerens hyggelige og summende travlhed.

  Jeg har fået læst næsten alle mine planlagte bøger; jeg halter i øjeblikket lidt bagefter med ‘Krig og fred’, som måske er et lidt større projekt, end jeg lige havde forudset. Men jeg tygger mig ligeså langsomt igennem den.
  Af det jeg læste, kan jeg særligt anbefale Cathrynne M. Valentes børnebogsfantasy-serie ‘Fairyland’, Daphne du Mauriers ‘My Cousin Rachel’, og selvfølgelig Jane Austens ‘Persuasion’, som jeg har genlæst med uendeligt stor fornøjelse.

  Jeg kan så godt lide, at sommeren både er tid til nylæsning og genlæsning; man opdager nye skatte og genoplever gamle vidundere. Så rart.

  1. Ja, det er virkelig skønt, og resten skal jo nok blive læst på et tidspunkt.

   Hvor lyder det virkelig også godt, du er nået igennem de fleste af dine planlagte bøger. Jeg overvejer at læse alle de bøger, du nævner, jeg ved bare ikke lige hvornår. Der er jo så uendelig mange bøger, jeg gerne vil have læst.

   Sommeren er helt fantastisk til nylæsning og genlæsning 🙂

  1. Det synes jeg også. Men det andet kunne nu også have været fedt. Men så har jeg dem jo heldigvis bare stadig til gode 🙂

 2. Det er da en meget imponerende liste 🙂
  Jeg fik blandt andet læst Samme dag…, som du også gik i gang med. Jeg var desværre ikke så begejstret for den, hvilket blandt andet skyldtes hovedpersonerne, som jeg ikke brød mig om.

  Mvh. Den lille Bogblog

  1. Jeg er heller ikke så begejstret for den. Den fangede mig ikke rigtig, hvilket gjorde læsningen virkelig langsom. Derfor holder jeg lige en pause fra den, og ser om jeg vender tilbage på et tidspunkt. For jeg vil egentlig gerne læse den færdig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *