Springtime Beauty Book Tag

Springtime Beauty Book TagDagens tag faldt jeg tilfældigt over en dag, da Ashley fra saidthestory besvarede det. Og med det skønne forårsvejr, vi har haft de sidste par dage, så måtte i dag da lige være dagen til at besvare det. Nu er det da i hvert fald fuldt ud (skønt) forår.

1. Spring Sun: The Days are getting longer and the sun is starting to shine – Name a book that fills you with hope
Den første, jeg kom i tanke om, var Full Measures af Rebecca Yarros. Det er en rimelig sørgelig bog, men den er samtidig så fuld af håb. Efter min mening er den i hvert fald et ret godt bevis på, at det er muligt at komme videre og blive glad igen, selvom man har mistet en, der stod en meget nær.

2. Crocuses & Tulips: Spring flowers are starting to sprout everywhere – Name an author or series you just discovered that you want to start or read more from
Den første jeg tænker på er uden tvivl After af Anna Todd. Den serie glæder jeg mig så meget til at læse videre i. Derudover vil jeg dog også rigtig gerne læse mere af Simone van der Vlugt, da jeg var ret vild med Hvor intet kan røre dig af hende. Dog ved jeg ikke, om flere af hendes bøger er oversat – og jeg kaster mig altså ikke ud i at prøve at læse hollandsk. Det er et dødsdømt projekt allerede fra start. (Efter hurtig googlesøgning kan jeg se, flere af hendes krimier er oversat til engelsk, hvilket jeg er ret glad for).

3. A cool breeze: the days are getting warmer but are still nice and cool – Name a character that was like a breath of fresh air
Jeg må indrømme, at jeg er helt blank ved dette spørgsmål. Altså der er jo nok en del, men jeg kan bare ikke lige komme i tanke om en lige nu, som jeg synes passer perfekt. Hvad mener I?

4. Blossoming trees: All the trees are bursting with spring color – Show some book covers that remind you of spring
Da jeg kiggede min bogreol igennem, var der faktisk ikke så mange bøger, som udstrålede forår for mig. Der var nogle skønne covers, som udstrålede sol og glæde, men de fleste af disse minder mig mest om sommer end om forår. Efter endnu en gennemgang fandt jeg dog frem til et par stykker, som kan ses på billedet i starten af indlægget.

For mig er et forårscover nok mest noget med blomster og/eller store skønne græsmarker. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det har nok noget at gøre med, at foråret er den tid, hvor tingene sådan rigtig begynder at springe ud igen efter en kold og trist vinter.

5. T-shirts & Shorts: With warmer weather comes cooler clothing – What is your favorite shortest book?
Med frygt for at blive slagtet for endnu engang at nævne den, så må det virkelig være Susannes dagbog til Nicholas af James Patterson. Jeg elsker, elsker, elsker den bog! Og jeg kan virkelig ikke stoppe med at anbefale den til alle, som endnu ikke har kastet sig over det.

6. Spring is the time for new beginnings: What series or series’ are you hoping to start this year?
Der er en del! Jeg håber meget på, at jeg snart får startet på Den store djævlekrig af Kenneth Bøgh Andersen, da jeg har hørt så meget godt om den. Desuden håber jeg på, at jeg når at få startet (og måske også læse helt færdige) på hhv. Hopeless af Colleen Hoover, Falling af Jasinda Wilder, Just One Day af Gayle Forman og Never Never af Colleen Hoover og Tarryn Fisher i løbet af sommeren.

7. Springtime Beauty: What are some of your favorite spring flowers?
Hm, jeg er virkelig ikke et blomstermenneske. Jo, blomster er da meget pæne, men de siger mig ikke rigtig noget. Jeg er dog ret forelsket i anemoner, som jeg synes er så simple men samtidig virkelig yndige. Det er dog den hvide anemone, som jeg har tabt mit hjerte aller mest til.

Hvad tænker I selv om de forskellige spørgsmål? Jeg vil især gerne vide, hvilke slags covers, der udstråler forår for jer.

2 thoughts on “Springtime Beauty Book Tag

  1. Sikke et fint tag!
    Jeg er helt enig med dig i “The Summer Turned Pretty” bare SKRIGER forår/sommer, og det samme med de to andre bøger i serien!
    Mine billeder af bøgerne til anmeldelserne fra sidste sommer giver mig bare ‘summer feel’ altså 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *