Sophie Kinsella bøger på tilbud

Jeg er ret vild med Sophie Kinsella, og synes hun skriver nogle rigtige gode chick lit bøger. Jeg plejer i hvert fald at hygge mig ret meget med dem, hvis jeg bare vil have noget let og afslappende læsning.

Derfor vil jeg lige tippe jer om, man i dag (tilbuddet kører kun i weekenden) på Saxo kan få 7 af hendes bøger med op til 50% rabat. At de fysiske bøger så kun er med 25%, snakker vi ikke om. De er billige nok alligevel.

Hvis det ikke var fordi, jeg ikke rigtig må købe flere bøger lige i øjeblikket, så havde jeg nok udvidet min samling af Shopaholic-serien.

Bøgerne der er på tilbud, kan ses og købes her.

Har I læst noget af Sophie Kinsella, og hvad synes I om hendes bøger?

6 thoughts on “Sophie Kinsella bøger på tilbud

  1. Sikke et godt tilbud!
    Jeg har et par stykker af hendes bøger liggende, men jeg har endnu ikke fået læst noget af hende 🙂

    1. Ja, det synes jeg også! Jeg vil virkelig anbefale dig at læse dem på et tidspunkt, hvor du bare gerne vil underholdes, uden at skulle tænke specielt meget. Det er i hvert fald de tidspunkter, jeg nyder hendes bøger mest 🙂

  2. Jeg synes det er god underholdning, men ikke ligefrem super innovativt – men de er ofte meget hyggelige, om end også meget pinlige tiltider (; Synes stadig Marian Keyes laver de bedste Chicklit bøger.

    – Anne

    1. Det er på ingen måder innovativt, men jeg kan godt lide hendes måde at skrive på. Og ja, så er de ofte ret hyggelige. Jeg må indrømme, jeg aldrig har læst noget af Marian Keyes. Men mon ikke det sker på et tidspunkt? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *