Nyt i reolen #9

De her bøger er købt over to gange. Den ene havde jeg med hjem fra Prag, og de to andre er bestilt fra Awesomebooks. Rikke har snakket rigtig meget om Neil Gaiman, og udfra hvad hun har fortalt og hendes anmeldelser, har jeg virkelig forelsket mig i ham. Derfor måtte jeg bare eje Neverwhere, da jeg så den i Prag. Da jeg så kom hjem, fik jeg lyst til at eje flere bøger af ham, selvom jeg kun havde læst meget lidt af Neverwhere. Derfor bestilte jeg de to andre hjem. Jeg glæder mig virkelig meget til, jeg en dag får taget mig sammen til at starte på Neil Gaimans forfatterskab, for jeg er overbevist om, jeg kommer til at elske det.

 • Stardust af Neil Gaiman (ikke verdens pæneste udgave, men den var billig, og så kan jeg jo altid skifte den ud på et tidspunkt)
 • American Gods af Neil Gaiman
 • Neverwhere af Neil Gaiman

11 thoughts on “Nyt i reolen #9

 1. <3 Neil Gaiman. Jeg kan slet, slet, slet ikke forklare mit forhold til den mand og hans bøger. Jeg kunne åbne dem og forsvinde ind i dem for evigt. For altid.
  Han overraskede mig sådan. Hvad jeg troede var en typisk fantasy-forfatter, viste sig at være langt mere. Hans bøger er så mærkværdige og fuldstændig fremmede – men bruger man lidt ekstra tid på tolkning og forståelse, vil man finde så meget sandhed, så meget skønhed og så meget glæde i dem. Jeg elsker det.

  Jeg håber, håber, håber også, du vil holde af ham og hans bøger. De kræver afgjort lidt tilvænning – men de er det hele værd. Jeg startede selv med at læse 'Stardust', og det er den fineste eventyrsfortælling – fortalt i moderne vendinger. Jeg elsker den, og jeg elsker virkelig også 'Neverwhere'. 'American Gods' er måske hans største værk – men det blev næsten for stort til mig. Ikke desto er den en fantastisk øjenåbner og fuldstændig original. Det er alle hans bøger; dybt originale.

  1. Allerede inden jeg har startet ordentligt (har læst en lille smule af Neverwhere) på ham, er jeg forelsket. Hans fortællinger lyder helt fantastiske. Desuden er jeg vild med stort set alle citater, jeg har set fra hans bøger. Han har virkelig et fantastisk sprog. Jeg håber så inderligt, jeg kommer til at nyde læsningen af bøgerne. Jeg tror nemlig ikke, jeg vil kunne stoppe med at læse bøger af ham, selvom der er nogle, jeg ikke kan lide 🙂

  1. Det er jeg også fuldstændig sikker på, jeg bliver. Det er også derfor, jeg ikke har kunnet lade være med at købe flere, selvom jeg ikke har læst Neverwhere endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *