Nyt i reolen #24

Min eksamensperiode har været hård og træls, men den har dog også haft nogle lyspunkter. Som når posten har ringet på døren med en bogpakke iført mit navn i favnen. De gange er mit humør helt sikkert steget en smule, men samtidig har jeg også forbandet eksamen langt væk, da jeg har haft lyst til at læse dem med det samme. I nat afleverede jeg dog min eksamensopgave, så den næste uges tid skal der læses i stor stil. Jeg tænkte derfor, det ville være et godt tidspunkt at vise nogle af mine nye bøger frem.

#24

 • The Language of Flowers af Vanessa Diffenbaugh – Vundet hos Rikke.
 • Ambrosia / Live af A. Silvestri – Anmeldereksemplar fra Valeta.
 • KBH Noir af Martin Dan Rasmussen – Anmeldereksemplar fra Valeta.
 • New Delhi – Borås af Per J. Andersson – Anmeldereksemplar fra Gads Forlag.
 • Børnene af Ida Jessen.
 • Sandheden om Harry Quebert-sagen af Joël Dicker – Anmeldereksemplar fra Rosinante&Co.
 • Fordærvet af Lars Kramhøft og Tom Kristensen – Anmeldereksemplar fra Valeta. Anmeldt her.

Har I tilføjet nye bøger til reolen på det sidste? Hvilke?

8 thoughts on “Nyt i reolen #24

 1. Sikke mange dejlige bøger. Hvor er du heldig med alle de anmelder eksemplarer 🙂 Jeg har hørt så meget godt om Joël Dickers bog og har den på læselisten til næste måned. Jeg har også Diffenbaughs bogs bog stående på hylden, håber jeg får den læst i løbet af sommeren.

  1. Jeg føler mig virkelig også heldig, og er meget taknemmelig for, vi har sådan nogle søde forlag i Danmark 🙂
   Jeg har været helt betaget af Dickers bog, siden jeg hørte om den første gang. Den lyder simpelthen så spændende, og som en bog der passer perfekt ind i min læsestil. Jeg kan virkelig ikke vente med at begynde på den! 🙂
   Diffenbaughs bog har jeg ingen idé om, hvad handler om. Men jeg har hørt så vildt meget godt om den, og er blevet anbefalet den adskillige gange, så jeg håber virkelig også på, jeg snart får den læst 🙂

 2. Åh altså, “New Delhi-Borås” ser simpelthen så vidunderfin ud. Den glæder jeg mig til at høre din mening om 😀

 3. Den der New Delhi-Borås fanger bare ens øje med det samme! Har slet ikke hørt om den, men jeg glæder mig til, at du får den anmeldt 🙂 Nye bøger er SKØNNE!!

  1. Ja, den fanger virkelig! Jeg glæder mig også til at få den læst og anmeldt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *