Nyt i reolen #2

Det er lidt pinligt, at jeg oprettede denne kategori og så ikke opdaterede mere på den. Men nu fik jeg (ok – tvang min søster ;)) taget lidt billeder af de bøger, som jeg har fået og købt de sidste måneder. Jeg kan desværre ikke helt huske, hvornår de er modtaget, men nu får I dem altså lige at se alligevel.

Vi starter ud med de bøger, som jeg har vundet/fået, og så får i dem, jeg har købt i morgen.

  • At tro på løgnen af Elizabeth George – Er vundet i en af Saxos konkurrencer på Twitter, jeg kan dog desværre ikke huske hvilken.
  • Maya Kodekset af Maria Reading – Har jeg vundet i en af Saxos #ikkenymengod konkurrencer.
  • Trofæ af Steffen Jacobsen – Har jeg vundet hos Krimifan.
  • Slettet af Teri Terry – Er et anmeldereksemplar fra Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Denne har jeg fået læst, og min anmeldelse kan læses her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *