Nyt i reolen #12

Det sidste stykke tid har jeg været rigtig heldig. Jeg er nemlig blevet kontaktet af flere forskellige forfattere, der har spurgt, om jeg ville læse og anmelde deres bog/bøger. De har alle lydt rigtig spændende, og jeg har derfor modtaget disse anmeldereksemplarer de sidste par uger.

2 thoughts on “Nyt i reolen #12

  1. Sikke en stak. Jeg får stress over, at have så mange til anmeldelse 😛 Jeg er heldigvis til bunds i min stak nu. Endelig. Og nu sidder jeg her og har glemt, hvordan man frivilligt vælger en bog at læse. Hvordan vælger jeg? Argh.. 😛

    1. Jeg er heldigvis ret god til ikke at lade det stresse mig. Jeg når dem, når jeg når dem – jeg gider nemlig heller ikke stresse mig gennem dem, for så får jeg ikke noget ud af læsningen. Dog plejer jeg selvfølgelig at læse dem, som det første – men hvis jeg får lyst til at læse en anden først, så gør jeg altså også bare det. Jeg har nemlig heller ikke rigtig lyst til at nå det punkt, hvor jeg ikke selv kan finde ud af at vælge længere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *