Læse-update #31: September

Læste bøger | “A Bird’s-Eye View” af Shannon Watters | “Stone Cold” af Shannon Watters |

Købte bøger | “Os mod jer” af Fredrik Backman | “Den tiende trone” af Boris Hansen | “Ikke en fjer bedre” af Dennis Jürgensen |

September er simpelthen fløjet afsted! Men på allerbedste vis. Det er simpelthen så fedt at være startet i praktik, og jeg er gang på gang blevet bekræftet i, at jeg har valgt det helt perfekte sted. Alle har taget enormt godt imod mig, og samtidig har mine arbejdsopgaver været enormt interessante. Så meget at jeg nærmest ikke føler, jeg har arbejdet. Det har nemlig været så sjovt. Dog har jeg godt kunne mærke det, når jeg er kommet hjem. For shit hvor har jeg været træt. Så træt at jeg flere aftener er faldet i søvn stort set lige efter aftensmaden.

Det har selvfølgelig også gjort, at jeg ikke har haft så meget fritid. Det giver jo god mening, når jeg er faldet i søvn stort set samtidig med Tim. Men faktisk har det været okay, og det er jo nok bare lige her i opstarten. Jeg savner dog at læse, for det har der hverken været den store tid eller overskud til. Især fordi mine weekender har været godt fyldt op med planer – og så har jeg jo selvfølgelig også været syg. Det måtte jo ske, nu jeg er ude blandt en masse fremmede mennesker (og bakterier) dagligt. Desuden har jeg haft en praktikkontrakt, der skulle styr på samt tilmelding til speciale. I forbindelse med sidstenævnte fik jeg dog at vide i fredags, at jeg har fået mit førstevalg af vejleder – så det er jeg mega glad for.

Oktober starter ud med første praktikaflevering og en specialekontrakt, der skal udarbejdes. Desuden har Alex fødselsdag, der er readathon og Bogforum finder sted. Og jeg har besluttet mig for, at jeg skal afsted igen i år. Godt nok stadig kun én dag, da resten af familien bliver hjemme – men som udgangspunkt i en del flere timer end sidste år. Hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Readathon ved jeg til gengæld ikke rigtig, om jeg får mulighed for at deltage i. Men jeg håber på, jeg i hvert fald bare kan være en smule med. Ellers handler måneden mest om praktik – og det er jeg helt okay med. Jeg glæder mig i hvert fald meget til de opgaver, vi skal til at i gang med.

Hvordan behandlede september dig – og hvilke planer har du for oktober?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *