Læse-update #26: April

Læste bøger: | “Saga, volume 7” af Brian K Vaughan og Fiona Staples | “I en mørk, mørk skov” af Ruth Ware |

Købte bøger: | “Panteons prøve – del 1” af Boris Hansen | “Panteons prøve – del 2” af Boris Hansen | “Kridtmanden” af C. J. Tudoer |

April, april, april. Hvor blev du af? April har på en og samme tid været helt ufattelig lang og helt utroligt kort. Måneden har været fyldt med lykkestunder, men også alt for meget kedelig og grå hverdag. Syvende tigerspring har trukket tænder ud. Både hos babyen – men i stor grad også hos hans mor. Vi har haft en enormt pylret baby, der ikke helt har kunne finde ud af sig selv. Til gengæld har han også udviklet sig helt utroligt meget i løbet af måneden, og det opvejer jo heldigvis i sidste ende for det hele. Det er jo så fedt at se, hvordan han mere og mere bliver et rigtigt lille menneske. Selvom han kan være noget af en udfordring, så prøver jeg dog virkelig at suge alt put og nus ud af ham, som det overhovedet er muligt. Han har nemlig fået dagplejeplads hos den sødeste dagplejer pr. 1 juni, hvilket betyder at barslen så småt lakker mod enden. Og selvom jeg er sikker på, han vil komme til at elske det, så bliver det altså lidt hårdt ikke at skulle være sammen med ham hele dagen.

Men nok om Tim og morlivet for nu. Lad os istedet snakke lidt om læsning – eller manglen på samme. Jeg sluttede jo sidste måneds læse-update ud med at skrive, at jeg skulle blive bedre til at få læst hver dag. Hvilket nu virker lidt ironisk. I april har jeg nemlig desværre haft mange flere dage, hvor jeg ikke har læst, end dage hvor jeg rent faktisk har. Noget jeg på ingen måde havde planlagt, og som jeg også havde håbet var anderledes. Men jeg har bare ikke rigtig haft nogen læselyst, og samtidig har jeg ikke rigtig kunne finde den bog, som kunne sparke den i gang igen. Jeg er dog opmærksom på det, og maj skal helt klart være en læsemåned. Ikke fordi jeg SKAL læse, men fordi jeg har LYST til det. Jeg har derfor heller ikke nogen faste læseplaner, da jeg tror, det er vigtigere at have fokus på, hvad jeg har lyst til at læse.

Maj byder heldigvis heller ikke på vildt mange planer herhjemme, så der burde være god tid til at få læsningen op at køre igen. Der er dog to højdepunkter i løbet af måneden, som jeg virkelig ser frem til. Først og fremmest udløber Alex’ nuværende virksomhedspraktikforløb desværre i næste uge. Jeg skriver desværre, da han har været helt vildt glad for det. Men heldigvis har han allerede den næste virksomhedspraktik linet op, og denne kommer til at være på Svendborg Bibliotek. Hvilket ligger lige rundt om hjørnet fra os, og hans transporttid bliver derfor forkortet til nærmest ingen. Så skønt! Desuden bliver det generelt også bare rart at have ham tættere på i hverdagen. Andet højdepunkt er at jeg er blevet inviteret til praktiksamtale i forbindelse med et evt. praktikforløb til efteråret, og det glæder jeg mig helt vildt til. Selvom det også er ret så nervepirrende at skulle ud at sælge mig selv, efter jeg ikke for alvor har brugt min hjerne det sidste års tid. 😉 Det er dog hos drømmestedet med noget af det, som jeg virkelig gerne vil arbejde med, så kryds lige fingre for samtalen går godt. Det kunne nemlig være så fedt.

Hvordan har din måned været? Har du fået læst noget godt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *