Læse-update #24: Februar

Læste bøger: | “Ghost World” af Daniel Clowes | “ApocalyptiGirl: en arie til verdens undergang” af Andrew MacLean | “Chanceløs” af Kristen Callihan | “Kanin & Bjørn – en ordentlig mundfuld” af Julian Gough og Jim Field | “Skyggeporten” af Lene Kaaberbøl | “The Stonekeeper’s Curse” af Kazu Kibuishi | “Metrozone” af Søren Mosdal |

Købte bøger: | “The Beau & the Belle” af R.S. Grey (Kindle) |

Månedens bedste bog: Det er uden tvivl “Chanceløs”. Jeg knuselskede nemlig virkelig den bog. Den var både så sød, sjov, romantisk og ægte. Desuden blev jeg blæst fuldstændig bagover af, hvor meget mere jeg elskede end end “Sendt til tælling”, som jeg ellers også forelskede mig fuldkommen i. “Chanceløs” formåede også at overraske mig en del med dens plot, og jeg tror, det var med til at gøre, at jeg fandt den så fantastisk. En god del af handlingen kom nemlig som en komplet, men virkelig skøn, overraskelse.

Månedens største overraskelse: Jeg stødte helt tilfældigt på “ApocalyptiGirl” en dag på biblioteket, og syntes den så okay interessant ud. Jeg havde ikke de store forventninger til den, men jeg kan godt lide at lade mig overraske med tegneserier, jeg slet ikke kender. Jeg endte dog med at speedlæse den, fordi jeg simpelthen ikke kunne stoppe igen. Den udlevede måske ikke hele sit potentiale, men den var alligevel virkelig god.

Månedens største skuffelse: Det kom ikke rigtig som nogen overraskelse, da jeg har været træt af den gennem det meste af min læsning. Men “Skyggeporten” var bare virkelig ikke noget for mig. Jeg ville så gerne kunne lide den, men jeg kedede mig bare så meget under læsningen, da jeg mest af alt var ligeglad med både personerne og historien. Jeg tror derfor også mest mit problem var, at jeg aldrig blev fanget af bogen. For jeg kunne egentlig godt se, hvorfor folk kan lide den. Der er nemlig helt klart nogle interessante dele i den, og historien er faktisk også ret unik – den var bare ikke min kop te.

Opsamling på måneden: Februar har været endnu en af de måneder, som bare er fløjet forbi. Det virker jo som om, jeg faldt i søvn i januar og vågnede op til marts. Samtidig er der dog også sket helt vildt meget i løbet af måneden. Februar blev først og fremmest brugt på at komme på plads i lejligheden. Vi er stadig ikke helt færdige, men vi er dog ret tæt på, og det er virkelig rart. Desuden har vi brugt en del tid på Svendborg Bibliotek, som vi begge elsker, og derfor også er super glade for igen at have som lokalbibliotek. Og lokalt er det helt bestemt! Vi bor nemlig under ½ km. derfra, så derfor bliver det nærmest også til daglige besøg. Men det er så skønt at bruge biblioteket sådan rigtig igen. Især fordi deres tegneserieafdeling også er fantastisk! Hvilket min læsning for måneden nok ret godt viser. Jeg har i hvert fald læst nogle flere tegneserier, end jeg ellers plejer – og det er så fedt. Ydermere har vi brugt tiden på at nyde, og få lidt sved på panden over, hvor hurtigt Tim udvikler sig i øjeblikket. Han rejser sig f.eks. op ad alt hele tiden, hvilket betød, at hans første tur på skadestuen blev tjekket af listen i løbet af måneden. Der var dog heldigvis ikke sket andet, end hvad et par plastre kunne klare. Udover at rejse sig, så prøver han også ihærdigt på at gå. Noget han slet ikke er stabil nok til endnu, og som derfor også frustrerer ham helt vildt. Han har dog alligevel taget sine første skridt med støtte, da han en dag gik et par meter ved hjælp af hans legetøjskasse. Store dreng!

Den kommende måned byder på: Besøg i det nordjyske! Vi skal til min bedstefars fødselsdag i midten af måneden, og derfor går turen til aalborg en weekendstid. Hvilket helt sikkert nok skal blive godt. Jeg glæder mig især helt vildt til at se min søster igen. Det er trods alt lidt mærkeligt ikke at havde set hende så længe, når vi har været vant til at bo ca. 100 m. fra hinanden. Men derudover tror jeg ikke, vi har de store planer. Eller jo, vi slutter måneden af med at kunne fejre otte års kærlighed <3 Hvilket traditionens tro bliver gjort med sofahygge og film hele dagen i hinandens arme. Tim skal nemlig passes sådan rigtigt for første gang, så vi kan få lidt tiltrængt kærestetid. Noget jeg både glæder mig til, og samtidig også er lidt nervøs over. For godt nok skal han bare passes af mormor og morfar, som bor 10-15 min. væk, men det er stadig lidt vildt. Med hensyn til læsning så tror jeg, det ender med at blive en god måned. Min læselyst er i hvert fald ret stor i øjeblikket, så jeg krydser fingre for at få læst en masse godt i løbet af måneden. Jeg har derfor også lavet en lille TBR, som kan ses på Instagram senere i dag.

Hvilke læseplaner har du for marts?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *