Kindle Deals #1

Kindle Deals #1De sidste par uger har jeg købt ret mange bøger til min Kindle, hvilket er noget, jeg normalt ikke gør. Eller altså jo, jeg køber da selvfølgelig bøger til min Kindle, men slet ikke i det omfang, som jeg har gjort på det sidste. Det er ikke fordi, jeg har fået flere penge, eller en kæmpe trang til at købe flere bøger til den, men simpelthen fordi der har været nogle virkelig gode Kindle Deals, som jeg ikke har kunne sige nej til.

Nogen af disse deals er udløbet, men det er bestemt ikke dem alle. Desuden er der andre deals, som jeg tænker I måske kunne være interesseret i, men måske bare ikke lige har opdaget. Jeg har derfor valgt at lave en liste over en masse skønne Kindle Deals, som koster enten/eller under $2.99 (da indlægget er skrevet). Flere af disse er “hurtige” tilbud, og jeg ved derfor ikke, hvor længe de varer – så hvis du er interesseret i en bog, så er det en god idé at skynde dig ind og købe den.

Titlerne linker direkte til hver Kindle-bog på Amazon.

I er stødt på nogen gode Kindle Deals på det sidste? Og kan I anbefale at købe nogen af bøgerne på min liste?

6 thoughts on “Kindle Deals #1

 1. Jeg har også for nyligt anskaffet mig både Cinder, Shadow and Bone, Under the Never Sky og Love Letters to the Dead, som jeg glæder mig meget til at læse! 🙂
  (og det her indlæg er en rigtig god idé, det er nemlig nogle gange nemt at komme til at overse noget godt mellem alle titlerne på Amazon 🙂 )

  1. Ud af dem du nævner, har jeg faktisk kun selv anskaffet mig “Cinder”, som endda var en gave. Men jeg overvejer meget både “Under the Never Sky” og “Love Letters to the Dead” – jeg kan bare ikke helt finde ud af, om jeg skal købe dem eller ej 😛

   Tak for rosen. Der er dog også flere af de danske bogbloggere, der laver denne type indlæg – så det er ikke en original tanke. Med så gode deals som jeg ofte støder på, tænkte jeg dog, at nu måtte det altså være. Det er jo skønt at kunne tippe folk, så de ikke går glip af de gode tilbud 😀

 2. Tak for tip! Jeg har længe været i tvivl om jeg skulle læse ‘Cinder’, men det der er jo nærmest et røverkøb det der! Og hvis jeg kan lide bogen, så kan jeg jo altid anskaffe mig den fysiske udgave senere 😉

  1. Det var så lidt. Jeg har også overvejet “Cinder” længe, men ikke helt taget mig sammen til at købe den fysisk. Men ja, til den pris kan man både købe Kindle-bogen, og den fysiske bog senere, hvis man kan lide den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *