Jeg ønsker mig #6

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Først så ignorerer vi lige, at jeg glemte at udgive et af disse indlæg i torsdags, og dette kommer lidt sent 😉

Denne bog har jeg været ret forelsket i siden Rikke anmeldte den i august. Jeg synes simpelthen, den lyder så eventyrlig! Og hyggelig. Og bare i det hele taget helt vildt god. Ja, jeg vil virkelig gerne eje den, og den er derfor også tilføjet min ønskeliste til jul, så nu krydser jeg bare fingre for, den ligger i en af pakkerne, ellers bliver jeg simpelthen nødt til at købe den. For jeg må virkelig eje den!

Bogen, jeg taler om, er The Girl Who Circumnavigated Fairyland in a Ship of Her Own Making af Catherynne M. Valente

September is a twelve-year-old girl, Somewhat Grown and Somewhat Heartless, and she longs for adventure. So when a Green Wind and a Leopard of Little Breezes invite her to Fairyland – well, of course, she accepts (mightn’t you?). When she gets there, she finds a land crushed by the iron rule of a villainous Marquess – she soon discovers that she alone holds the key to restoring order. As September forges her way through Fairyland, with a book-loving dragon and a boy named Saturday by her side, she makes many friends and mistakes. But while she loses her shadow, her shoe and her way, she finds adventure, courage, a rather special Spoon, and a lot more besides…

4 thoughts on “Jeg ønsker mig #6

    1. Jeg synes virkelig også, at serien i det hele taget lyder virkelig enestående. Jeg glæder mig så uendeligt meget til at få den læst (og til at få fingrene i den!) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *