Jeg ønsker mig #12

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

I øjeblikket står den bog virkelig højt på min ønskeliste. i 2013 læste jeg de to første bøger i trilogien, som denne bog passer sammen med, og jeg var virkelig begejstret for dem. Bogen er tre noveller omhandlende tre af personerne fra bøgerne. Jeg var ret glad for personerne i trilogien, og specielt de tre personer, som bogen omhandler, vil jeg gerne vide lidt mere om.

Bogen er Delirium Stories: Hana, Annabel, and Raven af Lauren Oliver.

For the first time, Lauren Oliver’s short stories about characters in the Delirium world appear in print. Originally published as digital novellas, Hana, Annabel, and Raven each center around a fascinating and complex character who adds important information to the series and gives it greater depth.

Hana is told through the perspective of Lena’s best friend, Hana Tate. Set during the tumultuous summer before Lena and Hana are supposed to be cured, this story is a poignant and revealing look at a moment when the girls’ paths diverge and their futures are altered forever.

Lena’s mother, Annabel, has always been a mystery—a ghost from Lena’s past—until now. Her journey from teenage runaway to prisoner of the state is a taut, gripping narrative that expands the Delirium world and illuminates events—and Lena—through a new point of view. And as the passionate, fierce leader of a rebel group in the Wilds,

Raven plays an integral role in the resistance effort and comes into Lena’s life at a crucial time. Crackling with intensity, Raven is a brilliant story told in the voice of one of the strongest and most tenacious characters in the Delirium world.

2 thoughts on “Jeg ønsker mig #12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *