Harry Potter

Min Harry Potter fascination er virkelig på sit højeste i øjeblikket, hvilket I nok har lagt mærke til, hvis I har fulgt med de sidste par måneder. Det hele startede egentlig ud med, jeg sad og kiggede rundt på We Heart It, og lige pludselig fandt jeg en profil kun med Harry Potter inspirerede billeder, og så var jeg solgt (igen!). Jeg fik den største lyst til at læse Harry Potter serien igen og bare leve mig fuldstændig ind i universet. Så dagen efter fandt jeg min Harry Potter Collection frem, åbnede Harry Potter og De Vises Sten og lod mig endnu engang opsluge. Jeg læste hvert mulige øjeblik, og den første bog forsvandt hurtigt, hvorefter den næste blev åbnet. Sådan har det været gennem de sidste par måneder. Harry Potter har fulgt mig gennem hele den stressede eksamensperiode, og jeg er sikker på, jeg altid vil huske tilbage på den periode med et smil, når jeg åbner Harry Potter.

Harry Potter er simpelthen den mest magiske og fantastiske historie, jeg nogensinde har læst, og jeg tvivler meget på, der nogensinde er nogen historie, der kommer op på samme niveau. Selvom jeg faktisk kun har læst serien gennem to gange, den første gang jeg læste den og denne (hvor jeg dog, heldigvis, stadig mangler Harry Potter og Dødsregalierne), så er jeg sikker på, jeg aldrig vil stoppe med at tage bøgerne frem og læse dem eller sætte en af filmene på. Historien sidder dybt i mig, og jeg vil aldrig nogensinde kunne sige farvel til den. Derfor har jeg det også svært med, at jeg endnu engang er ved at nå enden af serien, og jeg trækker derfor læsningen i langdrag med masser af anden læsning ved siden af. Jeg kan nemlig ikke rigtig bære følelsen af, det hele er ved at være slut igen. Og så selvom jeg jo ved, jeg bare kan starte forfra igen, og det hele vil være mindst lige så magisk.

“After all this time? Always, said Snape”

Harry Potter vil altid være en kæmpe del af mig (og min generation) <3

4 thoughts on “Harry Potter

  1. Harry Potter bøgernes magi er for evigt. Jeg kan ikke forklare det eller sætte fingeren på det, men at åbne den første Harry Potter bog transporterer mig ind i en verden så magisk, så enestående, at jeg for en stund lever i Hogwarts’ brændende virkelighed.
    Siderne flyver altid alt for hurtigt forbi – og det gør altid ondt at give slip.

    1. Nemlig. Verdenen er virkelig så magisk og enestående – og jeg lever mig fuldstændig ind i den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *