Gl. Torvedag i Svendborg

Er du i nærheden af Svendborg, og ved du ikke lige, hvad du skal få dagen til at gå med i dag. Så synes jeg, du skal tage til Gl. Torvedag i Svendborg. Det plejer altid at være så hyggeligt, og der plejer at være masser af gode tilbud. Desuden har Svendborg Bibliotek en bod, hvor de sælger brugte/kasserede bøger til både børn og voksne. Bøgerne plejer at være i rimelig god stand, dog kan man selvfølgelig oftest godt se, de har været udlånt rimelig mange gange. De plejer dog samtidig også at være ret billige, og så plejer da for det meste også at være nogle nyere bøger i blandt.

Jeg regner bestemt med, jeg skal derned senere. Og håber virkelig på at få gjort nogle gode (bog)køb! 🙂

2 thoughts on “Gl. Torvedag i Svendborg

  1. Det lyder fantastisk hyggeligt elsker den slags lokale markeder – og med en biblioteksbod er det jo intet mindre end perfekt. Jeg håber, du gør nogle gode kup 🙂

    1. Det plejer virkelig også at være hyggeligt. Og jeg håber virkelig også, jeg gør nogle gode kup. Jeg har sådan en trang til at købe bøger i øjeblikket, men ikke rigtig penge til det. Derfor sætter jeg ekstra meget pris på de billige bøger (og en søster der gik med til at give mig penge til bøger i fødselsdagsgave ;)).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *