Dewey’s Read-a-thon 2017 #3: Opsummering

Hvor er det altså vemodigt at tænke på, at dette var min sidste rigtige deltagelse i readathonet længe. Altså der er jo en fantastisk god grund til det, men det er bare så skønt at hive ét døgn ud af kalenderen, hvor man kun skal fokusere på læsning og at have det sjovt. Det var dog en skøn sidste gang, hvor jeg tog det hele dejlig afslappet. Hvilket altså er den bedste måde at readathone på. Afslapning, bøger, snacks og godt selskab. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg fik ikke brugt super meget af døgnet på rent faktisk at læse, men det er nu helt okay. Jeg nåede nemlig over mit mål på 500 sider, og samtidig hyggede jeg mig virkelig. Mit endelige antal sider blev 567, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Jeg ville selvfølgelig gerne havde læst mere, men sådan er det jo nok altid. Desuden brugte jeg jo netop en god del tid på at være social og på at få slappet af. Hvilket man absolut heller ikke skal kimse af. Ydermere havde jeg jo lidt en læsekrise, som også gjorde, at der var nogle timer, hvor jeg ikke rigtig fik læst noget overhovedet.

I løbet af readathonet fik jeg lyttet til to lydbøger, læst halvdelen af én bog, læst lidt over 100 sider i en anden, lyttet til lidt mere lydbog, og læst det første kapitel i tre forskellige bøger. Jeg nåede altså dermed at få en bid af en god mængde bøger. Desværre var jeg dog ikke super begejstret for noget af det, jeg læste. Eller det vil sige, at det er med undtagelse af “Det er ikke mig, det er dig”, som var super skøn. Og faktisk opvejer den ret meget for alt det andet. Jeg er i hvert fald så glad for, jeg har fået den læst.

I løbet af readathonet fik jeg læst følgende:

Udover min læsning så lad os også lige gøre status på resten af readathonet:

 • 5 kopper te.
 • 6 glas vand.
 • 1 glas appelsinjuice.
 • Ca. 6 timers søvn.
 • 8 posts på Instagram.
 • Snacks: Sorte oliven, små tomater, chips, grøntsagsstænger (gulerødder, agurk og rød peberfrugt) m. dip, hindbær og Spunk.

Hvordan gik dit læsedøgn? Nåede du dine mål, og fik du læst nogle gode bøger?

6 thoughts on “Dewey’s Read-a-thon 2017 #3: Opsummering

 1. Jeg havde det lidt lige som dig, jeg tog det meget stille og roligt. Jeg vidste på forhånd at vi havde meget på programmet herhjemme, så jeg var allerede klar over at jeg ikke ville få så meget læst. Det var bare super ærgerligt at jeg valgte Krig og fred, som bestemt ikke er Readathon egnet, men så er jeg så meget klogere til næste gang 😉 Sjovt nok var min redning også Mhairi McFarlane. Det er sådan nogle dejlige bøger man altid kan læse 🙂

  Mon ikke du kan deltage lidt igen næste gang, man kan jo høre rigtig meget lydbog, når man går med barnevognen 😉

  1. Åh, ja! Krig og Fred var altså også noget af et valg til readathon. Jeg forstår i hvert fald godt, at du endte med at skifte bog. Og det lyder helt perfekt med McFarlane istedet. Jeg har ikke selv læst andet af hende, men det skal jeg helt klart. Hun skriver jo virkelig godt 😀

   Jeg krydser fingre. Jeg vil dog hellere forvente, at jeg ikke kan deltage og dermed måske blive overrasket, end at jeg vil håbe for meget på det. Men ja, der skal helt klart høres lydbøger, når der trilles rundt med barnevognen 🙂

 2. Jeg nåede igennem hele min læsestak, og var egentlig ret stolt. Det var da træls for dig med din læsekrise, men godt at du kom igennem den, også selvom bøgerne ikke lige var dig.

 3. Det lyder til, at du har haft et rart læsedøgn. Det er en supergod idé at kombinere læsningen med lydbøger, det vil jeg huske til næste gang, hvor jeg håber på at kunne deltage 🙂

  1. Det havde jeg helt klart. Og ja, lydbøger er simpelthen så gode til de små pauser, hvor man ikke lige har mulighed for at læse “rigtigt” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *