Dewey’s Read-a-thon 2017 #1: Læsebunken

På lørdag er det atter tid til det halvårlige Dewey’s 24 Hour Readathon, og jeg deltager selvfølgelig. Jeg har egentlig ikke rigtig tid til det med to eksamensopgaver, der hænger over hovedet. Men jeg vil bare virkelig heller ikke gå glip af det. Det er jo sidste gang uden en baby i huset, og det skal altså udnyttes! Det betyder dog, at jeg umiddelbart tænker, at det bliver ret low-key for mig. Jeg kan ikke undvære min søvn, så jeg kommer bestemt ikke til at deltage hele døgnet. Desuden vil jeg gerne fokusere en del på det sociale, som jeg også gjorde sidst. Det var nemlig noget så hyggeligt.

Jeg skal dog selvfølgelig også læse, og har derfor udvalgt en fin lille læsebunke. Bunken består af tre bøger, som jeg glæder mig meget til at give mig i kast med. Den ser måske ved første øjekast lettere ambitiøs ud, når jeg ikke planlægger at deltage hele døgnet. Og det er den måske også? Jeg er dog allerede halvvejs i “Det er ikke mig, det er dig”, og når muligvis lidt mere af den inden lørdag. Ydermere er jeg overbevist om, at “Dinea – Modertræets datter” er sådan en bog, som jeg kommer til at flyve igennem. “Sidste time” bliver desuden lydbogen for dette readathon, da det jo altid er godt med lidt Jürgensen. Og en lydbog. Det skal der altså til! Den er nemlig perfekt under aftensmaden, morgenmaden og billederedigeringen. Min TBR for dette readathon ser altså således ud:

Under readathonet vil jeg, som altid, opdatere løbende i et indlæg på bloggen. Desuden tweeter jeg nok også en smule, hvilket I kan følge med i her, og så opdaterer jeg selvfølgelig også omkring min læsning på Instagram lige her.

Hvilke bøger ligger i din læsebunke?

18 thoughts on “Dewey’s Read-a-thon 2017 #1: Læsebunken

 1. I min bunke ligger der ‘A Court of Thorns and Roses’ og så ved jeg faktisk ikke helt endnu hvad mere der skal proppes i bunken. Ved dog at jeg nok tilføjer et par bøger fra ‘Little Black Classics’ serien 😀

  Synes din bunke er rigtig fin og jeg håber at du kommer til at hygge dig. Jeg deltager for første gang, så jeg glæder mig, som et lille barn!

  1. Det lyder som nogle gode læseplaner. Jeg har hørt virkelig meget meget godt om “A Court of Thorns and Roses”, og det er jo samtidig også helt perfekt at supplere op med et par korte bøger. Hvor er det forresten fedt, du deltager for første gang. God fornøjelse! Det er sådan et fantastisk døgn 😀

 2. Hvor hyggeligt med ‘Sidste time’ – eller burde jeg skrive u-hyggeligt? 😛

  Jeg skal læse eventyrbøger på lørdag. Glæder mig til at følge med i din læsning 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Jeg har faktisk aldrig læst den, hvilket simpelthen er for dårligt. Så da min kæreste foreslog, at den skulle være min lydbog, så var jeg meget hurtig til at sige ja. Det bliver så godt endelig at få den læst! 🙂

   Hvor lyder det altså hyggeligt med eventyrbøger. God fornøjelse 😀

 3. Jeg elsker Dewey’s Readathon! Jeg glæder mig til at kigge med i dit læsedøgn, og se hvad du syntes om din udvalgte bogbunke 🙂

 4. Her endnu ikke helt besluttet om jeg deltager, det bliver nok sådan en last minute ting 😉
  Men fin og overkommelig bogstak du har valgt 🙂 Glæder mig til at følge dig 🙂

  1. Man behøver jo heller ikke den store forberedelse, hvis man ikke har lyst. Det kræver jo sådan set bare en bog, og at man sætter sig til at læse. Så simpelt kan det gøres 😀

 5. Jeg glæder mig sådan til at følge dit læsedøgn! Og du kan roligt glæde dig til McFarlane – den bog er skøn!

 6. Jeg har også prøvet at begrænse mig lidt denne gang og har kun ambitioner om at få læst lidt i Krig og fred, men satser så ellers på at være lidt mere social end jeg plejer. God fornøjelse med readathon og god læselyst 🙂

 7. God læselyst, nyd det, for du får nok ikke meget tid til at deltage i efterårets omgang med lille nyfødt 😉

  1. Nej, det er præcis også derfor, at jeg SKULLE være med denne gang! Jeg forventer nemlig ikke rigtig, at jeg får læst noget i løbet af efterårets omgang 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *