Dewey’s Read-a-Thon 2014 #2: Update

Dewey’s Read-a-Thon 2014 #2 - Update13.50: Jeg har vasket op, støvsuget, været i bad og iklædt mig hyggetøj, og både snacks og bøger er fundet frem. Jeg er så klar til start! Jeg vælger at starte med at læse Den unge Werthers lidelser af Goethe, da jeg har hørt den skulle være rimelig deprimerende, og det derfor er godt at læse noget hyggeligt bagefter, hvilket jeg jo så har masser af tid til.

Som I kan se på billedet, har min bogstak desuden ændret sig en lille smule. Den erotiske roman er blevet skiftet ud med en anden i samme genre, og der er kommer én enkelt bog mere til; jeg ved dog ikke helt, om jeg når at få læst noget i denne. Men nu får vi at se.

15.37: Jeg har det lidt svært med sproget i Den unge Werthers lidelser, så jeg har besluttet at læse den lidt i små bidder. Lige nu er jeg på side 44 i den, og er begyndt på Den onde greve (Én ulykke kommer sjældent alene #1) af Lemony Snicket, hvor jeg lige nu er på side 65.

16.53: Tiden flyver virkelig afsted! Jeg har læst Den onde greve færdig, og nu holder jeg en lille pause, for at se hvordan det går de andre danske bogbloggere. Efter pausen vil jeg læse lidt videre i Den unge Werthers lidelser, og måske påbegynde Kantslag af Dorthe Nors.

18.57: Jeg læste til side 79 i Den unge Werthers lidelser, hvorefter jeg begyndte på Kantslag, som jeg nu er 101 sider inden i. Jeg regner med at læse Kantslag, og så er det vidst på tide, jeg får noget aftensmad.

19.49: Jeg har lige færdiglæst Kantslag, og kan virkelig kun anbefale den. Det er ikke fordi, den er helt så speciel, som jeg måske havde forventet, men den var virkelig god alligevel. Novellerne er meget enkle, hvilket var skønt, og Nors skriver ret godt.

Nu vil jeg få lidt aftensmad, og tænke over hvad jeg skal læse bagefter.

21.12: Så har jeg fået spist og tjekket lidt blogs, Facebook og Twitter. Desuden har jeg læst en smule videre i Den unge Werthers lidelser. Jeg regner med at læse omkring 20 sider mere i den, og så gå over til lidt erotik eller lidt mere børnelitteratur.

22.31: Jeg kunne ikke lægge Den unge Werthers lidelser fra mig igen, så jeg endte med at læse den færdig. Hvor var det virkelig en helt fantastisk historie, men hvor var den virkelig også hjerteknusene. Jeg tror lige, jeg har brug for en lille pause til at synke den, før jeg læser videre i en ny bog.

23.16: Bogen er sunket en smule, og jeg er klar til lidt mere læsning. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvad jeg har lyst til at læse. Men nu prøver jeg at starte på Spejlet i dig af Sylvia Day, som jeg har glædet mig til at læse siden sidste uge, hvor jeg læste den første, og så må vi se, hvordan det går.

00.00: Eftersom vi går ind i et nyt døgn nu, synes jeg, det er et perfekt tidspunkt at kigge lidt på, hvor meget jeg har fået læst indtil videre. Jeg har læst tre bøger, og påbegyndt en fjerde. I sideantal betyder dette, at jeg har læst 508 sider, hvilket jeg er rimelig tilfreds med.

Hvordan går det med jer? Hvor meget har I læst indtil videre, og holder I stadig ud? 🙂

1.07: Mid-Event Survey

  1. What are you reading right now? I’m currently reading Reflected in You by Syliva Day.
  2. How many books have you read so far? I have read three books.
  3. What book are you most looking forward to for the second half of the Read-a-thon? Uh, that’s a tough question. I’m looking forward to all the books I have left in my speciel readathon-TBR.
  4. Did you have to make any special arrangements to free up your whole day? Nope. The date have been marked in my calender for long so I was  sure not to plan anything else.
  5. Have you had many interruptions? How did you deal with those? I haven’t had any. I have a really great boyfriend who made me dinner and bought me more snacks.
  6. What surprises you most about the Read-a-thon, so far? How great my reading is going. I was scared that I would read really slowly but I don’t.
  7. Do you have any suggestions for how to improve the Read-a-thon next year? No, not really. I think it’s really great already.
  8. What would you do differently, as a Reader or a Cheerleader, if you were to do this again next year? Not really anything. It’s going really great for me.
  9. Are you getting tired yet? A little bit. But it’s also night time here in Denmark.
  10. Do you have any tips for other Readers or Cheerleaders, something you think is working well for you that others may not have discovered? Read short books! And switch between the books, if there are some more difficult amongst them. Furthermore I think that it’s a great idea to change between genres.

2.52: Læsningen går ikke helt så stærkt i øjeblikket, da jeg hele tiden distraherer mig selv med at kigge div. sociale medier. Men det er vel også okay? Status på læsning er, at jeg er på side 162 i Spejlet i dig, og jeg nyder den virkelig; altså på den der, jeg behøver ikke tænke men bare lade mig underholde måde. Og det er sgu også meget rart engang imellem!

4.41: Mine øjnene er efterhånden ret trætte, og jeg begynder at høre fuglefløjt udenfor. Det forhindre mig dog ikke i at læse videre, selvom det stadig ikke går helt så stærkt. Jeg er på side 247 i Spejlet i dig.

6.32: Jeg har lige vendt den sidste side i Spejlet i dig, og holder nu en lille pause, før jeg læser videre i enten Bjørnen Paddington eller Slangeværelset (Én ulykke kommer sjældent alene #2).

12.38: Jeg faldt i søvn.. Ret irriterende, men omkring kl. 7.30, kunne jeg slet ikke holde mine øjne vågne længere. Jeg er dog oppe igen nu, og helt parat til slutspurten. Før jeg faldt i søvn, gik jeg igang med Bjørnen Paddington, som jeg nåede 52 sider af, og jeg vil nu læse videre i denne.

13.55: Readathonet er lige ved at være slut, og jeg har færdiglæst min femte bog. Desuden har jeg nået at starte på Det sidste brev til din elsker af Jojo Moyes, hvor jeg nåede at læse 47 sider. Jeg vil lave et afslutningsindlæg om lidt med en oversigt over, hvad og hvor meget jeg har læst.

EDIT d. 7.5.14: Under blogflytning blev dette indlæg desværre slettet, og derfor er datoen på indlægget forkert. Desuden er alle kommentarer desværre også gået tabt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *