Dansk readathon #4: Slut!

Så blev klokken 10, og readathonet er nu slut! Det har været virkelig hyggeligt – jeg er dog lidt træt af, at jeg ikke kunne holde mig vågen alle 24 timer. Men jeg må tage revanche til Dewey’s Read-a-Thon, hvor jeg virkelig håber på, det lykkedes.

Som I nok kan se på billedet, så fik jeg ikke rigtig læst de bøger, jeg havde valgt ud. Jeg kunne nemlig tydeligt mærke, at jeg havde brug for at læse noget, der enten var sjovt eller let – eller begge dele. Og det var de ikke rigtig.

Før jeg slutter helt, vil jeg lige sige tak fordi, I har bakket så godt op om hele projektet – også til dem, der desværre ikke kunne være med i dag. Vi vil uden tvivl afholde det igen på et andet tidspunkt.

Her til slut har vi også en lille liste, som I meget gerne må besvare. Det kan ses her:

1. Hvor meget – og hvad – har du fået læst?
2. Hvad var det bedste du læste?
3. Og hvad var mindre godt?
4. Hvornår havde du mest svært ved at holde dig vågen og koncentreret om bøgerne?

Og så mine svar.

1. Hvor meget – og hvad – har du fået læst?
Jeg har fået læst 960 sider! Ikke helt så meget, som jeg havde håbet på sammenlagt, men det hænger jo også ret godt sammen med, at jeg har sovet. Det giver dog alligevel et gennemsnit på ca. 50 sider i timen, hvis jeg kun regner med den tid, jeg var vågen – hvilket jo alligevel er meget godt.

Jeg har læst følgende i den rækkefølge, de er sat op.

 • Afsporet af Michael Katz Krefeld (læste dog kun 54 sider i denne, da den ikke lige passede til et readathon)
 • Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster? af Maise Njor (143 sider)
 • Nynnes dagbog af Henriette Lind, Lotte Thorsen og Anette Vestergaard (198 sider)
 • Grønne øjne af Dennis Jürgensen (158 sider)
 • Én på katapulten af Stephen King (72 sider)
 • Dødelig alvor (335 sider)

2. Hvad var det bedste du læste?
Det må helt sikkert være Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster? af Maise Njor. De andre var også gode, men jeg var simpelthen flad af grin over den bog flere gange, og det nød jeg virkelig.

3. Og hvad var mindre godt?
Én på katapulten af Stephen King. Det var ikke fordi, den var dårlig på nogle måder. Men det var helt sikkert den, jeg var mest ukoncentreret omkring, og samtidig var det den, jeg gav den laveste rating. Jeg gav den 3 ud af 5.

4. Hvornår havde du mest svært ved at holde dig vågen og koncentreret om bøgerne?
Det må være omkring kl. 5, hvor jeg også endte med at falde i søvn. Jeg tror dog, det havde meget at gøre med, at jeg havde lagt mig i min seng, og at min kæreste kom hjem på ca. det tidspunkt, og lagde sig ind ved siden af mig.

Hvordan gik jeres læsning?

2 thoughts on “Dansk readathon #4: Slut!

 1. Godt gået!
  Det gik ganske fint for mit vedkommende, da jeg nåede mere, end jeg havde forventet (ca. 800-810 sider samt det meste af en lydbog (ca. 180 sider oveni), samtidig med at jeg skulle forberede en del ting, da jeg skulle have gæster i dag. Dejligt med en rendyrket læsedag 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Tak og i lige måde!

   Jeg er virkelig imponeret over, du nåede så meget! Det tror jeg ikke, jeg havde, hvis jeg skulle forberede så meget. Men ja, det var skønt med en rendyrket læsedag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *