Dansk readathon #1: De udvalgte bøger

Er I ved at være klar til readathon i morgen? Det er jeg, eller mentalt er jeg i hvert fald!

Jeg glæder mig simpelthen så vildt meget! Det er jo mit første readathon, så jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan det kommer til at gå. Kan jeg holde mig vågen alle 24 timer, og hvor mange bøger får jeg læst?

Jeg har dog haft, og har stadig lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg præcis skal læse. Jeg har fastlagt mig på Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster? af Maise Njor, Én på katapulten af Stephen King og Black Cats & Evil Eyes af Chole Rhodes, mens jeg stadig overvejer resten af bunken. Dog ved jeg ikke, om de måske bliver for tunge. Tre af dem omhandler i hvert fald nogle lidt tunge emner, og det ved jeg ikke helt, om kommer til at fungere for mig. Men så er det jo godt, jeg har en masse andre bøger stående, som jeg kan læse, hvis de andre ikke lige tiltaler mig alligevel.

Jeg forudser faktisk også, at min bunke når at ændre sig en smule før i morgen. Men det får vi at se – og hvis den gør, får i selvfølgelig de andre bøger at se. Desuden regner jeg (selvfølgelig) ikke med, at jeg får læst alle bøgerne i stakken.

Har I fået udvalgt bøger? Og hvilke bøger har i valgt? Måske kunne jeg få lidt inspiration.

4 thoughts on “Dansk readathon #1: De udvalgte bøger

 1. Der er et bredt udvalg, du har fundet frem – det tror jeg er en god idé, ligesom det er også er en god idé at have en del korte bøger, så man føler, at man når noget (aka får læst flere bøger) i stedet for én stor bog.

  I marts måned fokuserer jeg på oldschool sci-fi, så jeg starter med ‘2001’ samt ‘Krøniker fra Mars’. Sideløbende med disse vil jeg høre en lydbog (da jeg skal nå nogle praktiske ting i løbet af dagen), og så slutter jeg af med ‘Den 5. Bølge’, som jeg gik i gang med tidligere i dag.

  God læsning 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Jeg var helt sikkert glad for de korte bøger. Det virkede meget mere overskueligt, når jeg kunne tilføje endnu en læst bog til bunken – også selvom den havde været kort. Derudover var jeg glad for, at jeg havde så mange bøger til rådighed – selvom jeg ikke rigtig fik læst så mange af de udvalgte bøger 🙂

   Jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om bøgerne! 🙂

 2. Åhr, jeg kan se at du droppede Ove (eller læste jeg forbi den i din opsamling?) – den skal du ellers glæde dig til! (hvis ikke du allerede har læst den og jeg overså den i din opsamling …)

  1. Jeg valgte at vente med den, da det er et anmeldereksemplar, så jeg tænkte at det nok var smart, at jeg var frisk, når jeg læste den. Jeg regner dog med at begynde på den lige om lidt – den lyder jo også virkelig god! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *