Dag 9 – Yndlings serie i dit hjem

Jeg ser virkelig mange serier, så det er ret svært at vælge. Men hvis jeg nu skal tage udgangspunkt i de serier, som jeg rent faktisk ejer nogle af sæsonerne fra (hvorfor skal serier være så dyre i DK?), må det nok være en af de her to.

Der mangler så lige sæson 1 af Grey’s Anatomy, men den tror jeg pt. ligger i en flyttekasse, så den kunne jeg ikke lige finde. Begge serier er nogle, som jeg virkelig elsker, og som jeg kan se igen og igen. Desuden sidder/sad (der er pause i øjeblikket) jeg trofast hver uge og ventede på nye afsnit af Grey’s Anatomy. For det er jo umuligt at vente på, at de kommer på dansk TV. Supernatural mangler jeg at få set både sæson 7 og 8, da jeg ser den med min kæreste, og vi gerne ville vente, til vi havde ordentlig tid til at se den. Men mon ikke det bliver meget snart, nu når vi begge snart har ferie. Det håber jeg i hvert fald på 🙂

Af andre serier vil jeg gerne anbefale følgende, som er nogle jeg selv er ret vild med:

 • 2 Broke girls
 • Bones
 • Desperate Housewives
 • Dexter
 • Friends
 • Fringe
 • Homeland
 • How I met your mother
 • Lost
 • Sex and the City

Hvilken serie er din yndlings, og har du nogle, du vil anbefale? Jeg kan altid bruge nye forslag til gode serier 🙂

12 thoughts on “Dag 9 – Yndlings serie i dit hjem

  1. Det er jeg virkelig også! Faktisk så meget at jeg gik i gang med at gense den, imens sæson 9 stadig kørte, for jeg kunne slet ikke vente en uge på at se mere. Så alternativet måtte jo være, at jeg bare så den igen. Og nok også igen lige så snart jeg er færdig. Jeg skal jo være ordentlig klar til sæson 10 😉

 1. Jeg vil gerne anbefale Grimm, Merlin og Once Upon A Time!
  Så hvis du er glad for fantasy, eventyr eller mystiske ting – så er de helt sikkert noget for dig!

  1. Jeg er faktisk ikke generelt så meget for den genre, men jeg har set en del Merlin, og den er egentlig ret god. Desuden bliver jeg ved med at høre godt om både Grimm og Once Upon A Time, så de bliver helt sikkert tilføjet min liste over serier, jeg skal have set 🙂

 2. Årh Greys Anatomy, endnu en medseer (opfindsomt ord) jeg er helt vild med den serie, og har alle sæsoner op til sæson 6. Jeg fik endda min veninde hooked, så jeg låner ud til hende. Jeg deler glad ud af lægeviden xb
  Supernatural er også en serie jeg ser, faktisk begyndte jeg for nyligt, og nu er jeg hooked. Sådan rimelig meget, har kværnet mig igennem de første 4 sæsoner i løbet af en måned ;D
  Nogle anbefalelsværdige er bl.a. New Girl med Zoey Deschanel, en sød komedieserie, The Big Bang Theory, White Collar (Virkelig lække hovedrolle) og The Vampire Diaries ;D

  1. Jeg vil virkelig også gerne eje alle sæsonerne – jeg synes bare stadig, de er ret dyre, så jeg venter lidt endnu. Og det var godt! Alle skal altså kende til serien.
   Jeg gik og overvejede Supernatural i ret lang tid. Min kæreste mente nemlig, at det virkelig var en serie, som vi skulle se sammen. Men jeg var altså ret skeptisk – den lød ret mærkelig. Men jeg var også hooked med det samme. Den er SÅ god! 🙂
   New Girl har jeg overvejet længe, men jeg kan ikke helt finde ud af, om Zoey Deschanel vil irritere mig for meget. Hun virker bare alt for glad og overgearet – så jeg overvejer den lige lidt endnu. Big Bang Theory siger både min kæreste og søster, at jeg skal se, så det må jeg nok hellere. White Collar skal lige tjekkes lidt ud, da jeg faktisk kun kender den af navn. Vampire Diaries må jeg indrømme, at jeg ret hurtigt gav op på. Den sagde mig bare ikke super meget.

  1. Gør det! Den er virkelig god. Godt nok er jeg mest vild med de første sæsoner (har dog som sagt ikke set sæson 7 og 8), men de andre sæsoner er der virkelig også nogle gode afsnit blandt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *