Dag 8 – 10 ting du ønsker dig

Jeg ønsker mig jo selvfølgelig ting som fred på Jorden og et godt og lykkeligt liv, men det er nok ikke helt så spændende at læse om, så i stedet må jeg nok hellere holde det materialistisk. Jeg har en tendens til, at jeg ofte ønsker mig ting inden for den samme kategori, men jeg har prøvet så godt, jeg nu kan at finde lidt indenfor forskellige kategorier.

Forresten undskyld den grimme collage – havde ikke lige så lang tid til at lave den, så billederne blev bare smidt ind, som de nu var.

Fra venstre mod højre er det: Schwarzkopf – OSIS produkter, Alfabet, Disney Pixar DVD’er, Barnes & Noble Leatherbound Classics, Harry Potter: Page to Screen af Bob McCabe, Harry Potter CollectionDarth Vader vækkeur, Hoptimist: Bunny, Disney klassikere DVD’er og gavekort til div. butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *