Currently reading #1

Mine søndage er for det meste afsat til hygge og afslapning. Hvilket den i en vis grad også er i dag. Min kæreste tager hjem et par dage, hvilket altid efterlader mig med en lidt tom følelse. Også selvom det kun er for et par dage, og jeg ser ham igen på onsdag. Derfor bruger jeg min søndag i sengen med to forskellige bøger.

Den ene, som er Samme dag næste år af David Nicholls har jeg et lidt anstrengt forhold til, og det går derfor ret langsomt med læsningen. Det er sådan en bog, som jeg virkelig gerne vil elske, men som jeg desværre må indse, nok bare ikke kommer til at fange noget i mig.

Den anden, som er Carrie af Stephen King, glider en anelse lettere, og jeg nyder den samtidig også meget mere. Den er en perfekt modvægt til Samme dag næste år, da jeg kommer ind i en helt anden genre. Desuden er jeg allerede blevet ret vild med King.

Dette indlæg lavede jeg i går, og planlagde til udgivelse i dag. Mine planer for dagen har dog siden ændret sig, da jeg i stedet tager med min kæreste, og tager et par hygge/læsedage i det nordjyske. Jeg synes dog alligevel, I skulle have at vide, hvad jeg læser i øjeblikket. Desuden regner jeg med at få læst en smule i dem senere.

Hvad læser I denne søndag?

2 thoughts on “Currently reading #1

  1. Det er en skam, du ikke er så vild med ‘Samme dag næste år’. Jeg synes selv, det er sådan en fin atypisk kærlighedshistorie med skæve og interessante elementer fra dens forskellige tidsmarkører. Men om ikke andet, kan du da snart krydse den af din læseliste 🙂

    Jeg læser selv ‘Hjem’ af Julie Kibler, som jeg endnu ikke er noget specielt langt ind i, og derfor ikke har formet en fast mening om. Jeg bladrer også lidt i ‘Fødselsdagshistorier’ af Haruki Murakami, som er en lille novellesamling, der er enormt interessant. Jeg er halvvejs og er meget begejstret.

    1. Jeg ville virkelig også ønske, at jeg var vild med den. For ja, det er en fin kærlighedshistorie. Den fanger mig bare desværre ikke. Men ja, det bliver rart at kunne sige, at jeg har læst den. Og måske genlæser jeg den igen på tidspunkt 🙂

      “Hjem” kender jeg faktisk slet ikke, men “Fødselsdagshistorier” af Haruki Murakami lyder virkelig fin. Jeg tror i hvert fald, det er en bog, som jeg også skal have læst på et tidspunkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *