Comic anbefaling #2

Comic anbefaling #2Så er det blevet tid til endnu en anbefaling af lidt comics. Denne gang anbefaler min kæreste fire forskellige comics, som jeg endnu ikke selv har fået læst, men som jeg slet ikke kan vente med at få åbnet. Nailbiter bliver muligvis den næste comic, som jeg læser, og jeg regner med, der kommer en fuld anmeldelse af den på et tidspunkt. 

Scott Pilgrim af Bryan Lee O’Malley
Jeg har længe ville læse Scott Pilgrim, da jeg holder meget af filmen, og denne comic er bare endnu bedre. Scott Pilgrim er en typisk slacker, der bliver forelsket i en pige, men før de kan date ordentligt, skal han overvinde hendes 7 onde ekskærester. Humoren er nok noget af det, jeg elsker mest ved Scott Pilgrim. Det er bare en virkelig sjov comic. Dette forhindrer den dog ikke i, samtidig skildre nogle virkelig ægte forhold og dermed også være seriøs. Scott Pilgrim er virkelig bare en perfekt kombination af seriøse forhold og skør humor.

WE3 af Grant Morrison & Frank Quitely
Dette er en ret kort serie, men helt klart værd at bruge tid på. Du følger tre dyr, der er del af et eksperiment, hvor de er blevet udstyret med våben. De flygter, og du følger nu deres flugt. Selvom det er tre dyr, har de alligevel hver deres karakter og historien er ret spændende. Jeg skal dog huske at nævne, at den også indeholder en del vold og blod, da det ikke er den mest fredelige flugt, de er på. Jeg blev ærlig talt overrasket over, hvor god en historie, der blev fortalt over kun 3 issues, og hvor godt den blev konkluderet.

Nailbiter af Joshua Williamson
Byen Buckaroo har været hjemsted for 16 af de værste seriemordere i verden, og Eliot Carroll tror, han har fundet ud af, hvorfor det er sådan, da han pludselig forsvinder. Vi følger nu hans ven Nicholas Finch, der prøver at finde Carroll og samtidig løse mysteriet. Nailbiter har en interessant historie, og du ved aldrig helt, hvor du har de forskellige karakterer, især ikke da der begynder at ske flere mystiske ting i Buckaroo. Jeg sidder selv og venter spændt på hvert nye issue, så jeg kan læse videre.

Injustice: Gods Among Us af Tom Taylor
Denne comic startede som en prequel til videospillet af samme navn, men kan helt klart også stå på egne ben. Superman bliver narret og mister nu en stor del af det, han holder af. Han beslutter sig nu for at styre hele verden og sørge for, der altid vil være fred. En del superhelte hjælper Superman, mens resten slutter sig til Batman, der kæmper mod dette verdensstyre. Injustice er en spændende comic, der viser en konflikt, hvor begge sider egentlig bare vil verden det bedste. Jeg synes selv, det er virkelig interessant at følge karakterer, der tilsidesætter deres moralkodeks for at skabe en bedre verden. Det er nu også altid spændende med comics, der slører grænsen mellem god og ond.

Har I læst nogen af ovenstående comics? Og/eller kan I anbefale andre?

5 thoughts on “Comic anbefaling #2

  1. Åh, det gør jeg faktisk en del forskellige steder. Nogle gange browser jeg bare rundt på Goodreads, og støder på noget, som lyder spændende. Desuden følger jeg en del Booktubers, som snakker om comics, og der får jeg også en del inspiration. Jeg har dog også min egen lille tegneserie-pusher, som jeg låner en ordentlig bunke af forskellige ting af engang imellem – og der finder jeg også en del inspiration, og ud af hvad jeg egentlig kan lide 🙂

  2. Jeg har læst nyheder om spil på IGN.com i lang tid, men de er også begyndt at have en del om tegneserier. De er gode til at inkludere korte spoilerfri beskrivelser. Du kan se et eksempel på det her:
   http://www.ign.com/articles/2015/04/16/comic-book-reviews-for-april-15-2015 😀

   Og så tjekker jeg ofte ComiXology.eu, hvor de ofte har udsalg på serier og elsker at spare penge, så jeg er altid nødt til at undersøge dem nærmere.

   Og ellers er det faktisk ret tilfældigt. Jeg faldt over et billede fra We3 et sted på nettet og var bare for nysgerrig til ikke at tjekke den ud. 😀

   Og så er der selvfølgelig også comic bundles på tilbud rundt omkring på nettet. F.eks. har Dynamite Comics lige pt haft en del af disse. Du kan f.eks. få en stor stak fra dem her:
   https://storybundle.com/comics?dyna1
   De kører også et på ComiXology, jeg ved dog ikke hvor lang tid, der er tilbage på det: https://www.comixology.eu/Dynamite-Mega-Bundles/list/6306

   Og så er der selvfølgelig HumbleBundle, der førhen holdt sig til spil, men har udvidet deres katalog, så de ofte har Books/Comics bundles på tilbud. Lige nu er det Art Books, men bare husk at holde øje. De har haft nogle virkelig gode comic bundles. Det er f.eks. derfra jeg fik Scott Pilgrim Vol 1-2 og Nailbiter Vol 1 😀
   https://www.humblebundle.com/books

  1. Jeg har et par, jeg gerne vil prøve at læse – men jeg er bare ikke sådan specielt vild med manga (endnu). De forvirrer mig ofte en del (kan ikke finde ud af, hvordan de skal læses :P), hvilket lidt ødelægger min læseoplevelse. Dog har jeg læst og elsket ret mange af Ranma ½, så mon ikke jeg også kan komme til at elske andre, hvis jeg bare kommer lidt ind i læsningen af manga igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *