Buzzador: Storytel

Storytel er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din telefon (iPhone, Android og Windows Phone) og opretter et abonnement.

Denne service minder om Spotifys service, hvor du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så Storytel er med dig, uanset hvor du er. Og vi har både danske og engelske bøger.

Jeg var rigtig begejstret, da jeg fik denne kampagne. For det første er det min første kampagne som Buzzador (kender du ikke dette, så læs nærmere her, og meld evt. dig selv til – hvem kan ikke lide at afprøve forskellige ting?), og for det andet har jeg lige fra Storytels start været interesseret i at prøve det. Jeg bliver meget let køresyg, og kan derfor ikke læse når jeg kører, hvilket jeg er rigtig ked af, da jeg ofte keder mig ret meget, og for det meste ville ønske, at jeg bare kunne læse på turen. Derfor er lydbøger helt perfekte for mig. Jeg har dog en mobil, som ikke rigtig kan afspille lydbøger (der er ikke plads nok), så jeg har ikke kunnet det før. Derfor blev jeg også endnu mere begejstret, da jeg fandt ud af, at Storytels app rent faktisk kunne fås til min version af Android, det er nemlig ikke særlig ofte, at nyere apps kan det.

Mit førstehåndsindtryk var lidt blandet. Jeg er helt vild med sidens opsætning. Jeg synes virkelig den fungerer godt, og jeg elsker dens kategorier. Dog blev jeg lidt forvirret over dem, for det var som om, at nogle af bøgerne var placeret forkert. Bogen Øjesten af Jakob Melander ligger f.eks. under romaner, hvor jeg nok selv ville have placeret den under krimier i stedet. Søgemaskinen derinde og den meget lette måde at præcisere sin søgning på synes jeg er rigtig god, og specielt det med præciseringen hjalp mig rigtig meget, da jeg ikke rigtig var interesseret i de engelske bøger. Jeg synes dog alligevel, at det er rigtig smart, der både er danske og engelske bøger på siden, dog føler jeg lidt, at de danske bøger er i undertal. Jeg blev i hvert fald en anelse skuffet over udvalget, specielt fordi der ikke var sådan nogle bøger, som jeg virkelig havde forventet, de ville have.

På trods af jeg synes, der mangler nogle danske bøger, så fandt jeg alligevel frem til 20 bøger, som jeg synes virkede spændende, eller som jeg i forvejen har på min skal-have-læst-liste. Så jeg glæder mig alligevel til, at komme igang med at få lyttet dem, og så må vi se, hvad min holdning er, når de 30 dage er gået.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har fået 30 dages gratis prøve til Storytel. Jeg får dog ikke noget andet for at skrive om det, og det er selvfølgelig stadig 100% min egen holdning, der kommer frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *