#BookTubeAThon 2015: Dag 4

BTAT - Dag 4I dag er min kæreste på arbejde, og jeg håber derfor på at kunne læse en del, før han kommer hjem. Jeg har dog endnu engang også lidt blogmæssige ting og lidt forberedelse til #Bogbloggertræf, der skal ordnes, så jeg ved ikke helt, hvordan det kommer til at gå.

00.36: Jeg endte med at begynde på Lost at Sea og er pt. på side 85. Den er meget anderledes, end jeg havde forventet, men jeg tror egentlig godt, jeg kan lide den. Jeg kæmper dog med at holde mine øjne åbne, så nu vil jeg ligge mig til at sove og læse videre i den senere.

11.53: Jeg har ordnet de blogmæssige ting, jeg skulle nå for nu. Så nu er det tid til at læse lidt. Jeg gemmer dog lige resten af Lost at Sea til senere, og begynder i stedet på Girl online af Zoe Sugg.

13.09: Girl Online er ikke helt så god, som jeg havde håbet. Altså jeg hader den ikke, men jeg er heller ikke sådan vildt begejstret; den virker rimelig middelmådig. Den er dog virkelig letlæselig, og jeg er derfor pt. på side 96 i den, hvilket jeg selv synes er ret godt klaret på lidt over én time. Nu har jeg dog lige lidt mere til #Bogbloggertræf, der skal ordnes, så jeg holder lige endnu en pause.

14.13: Jeg vil fylde en skål med hindbær og tage et glas saft, og så er det vidst på tide at komme i gang med at læse lidt videre i Girl Online.

15.05: Jeg er nu på side 156 af Girl Online, men har lidt lyst til at læse noget andet. Jeg vil derfor nu få læst det, jeg mangler i Lost at Sea.

15.35: Så er sidste side i Lost at Sea vendt. Det endte med at være en virkelig god læseoplevelse, og jeg kan bestemt se, hvorfor den har fået så meget ros. Den kan uden tvivl anbefales! Jeg holder lige en pause igen, da der starter reading sprints her kl. 16.00, og dem vil jeg gerne have, at mine øjne er friske til. Ved at afslutte Lost at Sea har jeg forresten klaret endnu en challenge. Jeg vælger nemlig, den skal høre under kategorien “Læs syv bøger”.

16.26: Okay, jeg kom ikke helt med fra start. Men nu vil jeg ligge mig ind i seng og få deltaget i nogle sprints, så jeg kan komme endnu længere ind i Girl Online.

17.09: Okay, jeg nåede at deltage i et én times sprint i 20 minutter, og så kom min kæreste hjem og forstyrrede mig. Ej, jeg var ikke helt så motiveret, så da han kom ind ad døren (endda med en bogpakke i hånden), så var det altså svært at lade være med at løsrive sig fra bogen.

17.57: På den igen! Jeg vil så gerne se, om jeg kan nå at læse Girl Online færdig i dag – selvom jeg langt fra er sikker på, det kan lade sig gøre. Men det kommer i hvert fald ikke til at ske, hvis jeg ikke tager mig sammen og læser lidt mere. Derfor vil jeg nu gå tilbage til reading sprints.

19.04: Det blev til et reading sprint på én time, hvor jeg nåede at læse hele 98 sider i Girl Online. Virkelig fedt – især fordi det var meget mere, end jeg havde regnet med. Dette vil dermed også sige, at jeg pt. er på side 293 i den. Sulten er dog begyndt at melde sig, så nu vil jeg smutte ud og få lavet noget aftensmad.

23.58: Jeg endte med at sætte mig til at spille spil med kæresten, efter vi havde spist, og derefter så vi lidt TV. Jeg har derfor ikke fået læst noget siden sidste update, og jeg er pt. på vej i seng. Det gør dog bestemt ikke noget, da jeg alligevel har nået at få læst én bog/graphic novel, og hele 482 sider i dag. Så det har alligevel været en meget succesfuld læsedag.

Vi ses i morgen til endnu en update!

Bøger læst i alt = 4 (+noget af 2 andre).
Sider læst i alt = 1509 sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *